Ale nie sledze do końca igraszek Fiony.

Floksiki się rozrosły.Jak przekwitną.Trochę ich poprzycinam i posadzę w inne miejsca też.
any57-Andrzeju Aby zrobić fajne zdjęcie swoim roślinkom , nie raz trzeba pokłony im bić.A także położyć się na trawie.Ja właśnie to znam.

Fajnie,ze i tobie zdjęcia z tej pozycji się udały.Zaraz pójdę zobaczyć, co tam u ciebie słychać.

danuta z-Danusiu Dzisiaj włąsnie odpoczywam..
Ja też tak mam, jak usiądę aby odpocząć to zaraz widzę,tu trzeba coś podwiązać,, tam podeprzeć, tam poprawić, tam przyciąć. i już lecę.Ale dziś odpoczywam.

Dzięki za rade.To ja też po przekwitnięciu Smagliczkę przytnę.Bo taka powyciągana i rachityczna się zrobiła.

Wilczomlecz z dedykacją dla Martusi- koziorożec

daysy Dziękuję za każde słowo.
W tych wazonkkach myśl na czas letni posadzić rojniki.
Fiona to nasz kochany zwierzaczek.

Dziękuję za wiadomości co do siewek ciemierników.Bedę zwracać uwagę.A jak one się pokazują to kiedy na jesieni czy na wiosnę ?
Chętnie obejrzałabym jak te siwki ciemiernika wyglądają.
tulipanka-Wiolu Bardzo dziękuję za te pozytywne słowa pod adresem mojej fotografii.

Tulipany i już przekwitły i jeszcze kwitną i jeszcze są pakach.

Floksiki ładnie się rozrosły,Jak przekwitną to chcę je poprzycinać i trochę ponasadzać w inne miejsca.
korzo_m-Dorotko Tak, tak, Fiona to dobry, wierny i łowny kot.I sama sie tego nauczyła.Chyba ja 3 lata miała.Bo pierwsze tylko na weekendy ją zbieraliśmy na działkę.To oswajała się z naturą , trawnikiem i itp.A potem instynkt się odezwał.
Dziękuję za pochwałe moich dekoracji .Jeszcze kilka pomysłów na białe mam.

Drugi ciemiernik cuchnący- w tym roku nie zakwitł jeszcze

Dobrego świętowania wam życzę

U mnie to słonko, to chmurki , to wiatr, to kropi , to znowu słonko..itp..