Witajcie
Ten post nie będzie zbyt wesoły. Ostatnio myślałem o mojej przyszłości, nadchodzącym dorosłym życiu, bardziej odpowiedzialnym .
Doszedłem do wniosku, że to co miałem pokazać, już tutaj pokazałem. Prowadzenie własnego wątku już mnie nie cieszy, jest tak naprawdę z przymusu. Nie sprawia mi to szczerze mówiąc radości, a przecież o to w tym głównie chodzi . Z dniem jutrzejszym go zamknę, nie wiem do kiedy, nie rzucam słów na wiatr. Nie obiecuję też, że go otworzę ponownie .
Asiu już nie zobaczycie więcej zdjęć. Może w wątkach do tego przeznaczonych coś wstawię .
To wszystko wymaga mnóstwa wolnego czasu, a ja po prostu nie wyrabiam się.
A wiosna naprawdę w tym roku piękna
Karol to były moje pierwsze zakupy cebulowe w markecie, dlatego takie zaskoczenie

Chociaż np. w Lidlu nie ma aż takich wielkich pomyłek. Te internetowe zakupy są też czasem niepewne, kupiłem mojej mamie 100 czerwonych tulipanów a zakwitły na żółto
Dziękuje
Ula dziękuje
Lucynko niestety, ale w tym roku skupiłem się na warzywniku, trochę zapuściłem inne części działki. Jednak mam nadzieję, że po 15 maja to się zmieni . Plany mam spore, a na ich realizację i potem zajmowanie się tym będę potrzebował kolejnych wolnych chwil .
Dziękuje
Przekierowanie usuwam/Adm.K
Pozdrawiam Was Ogrodnicy