Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Butapremem z pewnością nie. Ja próbowałam - twardnieje w ziemi w czasie mrozów i się odkleja.
Są takie specjalne do folii, ale nie pamiętam jak się nazywały. Od kiedy dałam grubą / 4 lata/ już nic nie potrzebuję.
Są takie specjalne do folii, ale nie pamiętam jak się nazywały. Od kiedy dałam grubą / 4 lata/ już nic nie potrzebuję.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, ten klej o którym ja i Bogusia wspominałyśmy to są takie białe pałeczki długości około 20 cm. To jest specjalny klej do pistoletów elektrycznych, które rozgrzewają go. Myślę jednak że niewielką dziurkę lepiej jest zalać silikonem sanitarnym, takim, który używa się w łazience. Tego woda nie wymywa. Możesz kupić taki silikon w tubce i nie trzeba wtedy żadnego urządzenia by go zastosować.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Kiedyś kleiłam sanitarnym - wytrzymał miesiąc.
Potem białym, też w kartuszu, specjalnym do folii i gum - wytrzymał pół roku.
Potem w puszczce, specjalnym klejem do folii wodnych, wytrzymało całą zimę.
A potem zmieniliśmy folię.
Pałeczek klejowych, nie próbowłam, nie było ich 10 lat temu.
O, a tu za 8zł komplet z pistoletem!
i zapasowe pałeczki 8 mm
Potem białym, też w kartuszu, specjalnym do folii i gum - wytrzymał pół roku.
Potem w puszczce, specjalnym klejem do folii wodnych, wytrzymało całą zimę.
A potem zmieniliśmy folię.
Pałeczek klejowych, nie próbowłam, nie było ich 10 lat temu.
O, a tu za 8zł komplet z pistoletem!
i zapasowe pałeczki 8 mm
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Nie omieszkam Hanuś. Chyba, że Bogusia ma dwie pałeczki ;)
Bogusiu, a gdzie się takie pałeczki kupuje? Bo wiesz, dobrze miec jakąś rezerwę, jakby się tak historia miała powtórzyć
No i nie wiem, czy tak długo jeszcze będę musiała czekać na ujawnienie dziury? Do 3-go? ! A jak będę potrzebowała wcześniej?
Bogusiu, a gdzie się takie pałeczki kupuje? Bo wiesz, dobrze miec jakąś rezerwę, jakby się tak historia miała powtórzyć

- kryska
- Przyjaciel Forum
Izo, na te pałeczki warto polować w marketach bo tam są tanie. Kupuje wtedy całą paczkę jakieś 30 - 50 szt. Możesz tez kupić w sklepie z dodatkami do kwiatów ciętych bo jest używany we florystyce. U nas też jest w GS-ie. Ten klej zawsze się w domu przydaje.Ostatnio sklejałam nim takie ogrodowe adidasy.
- bogusia177
Iza nie ma sprawy będą pałeczki ,jeżeli Bolkowi,, przykleją ,,się w pracy do rąk, to będziesz miała więcej ,a jak się nie da ,to kupię Ci u nas w sklepie okchatte pisze:Nie omieszkam Hanuś. Chyba, że Bogusia ma dwie pałeczki ;)
Bogusiu, a gdzie się takie pałeczki kupuje? Bo wiesz, dobrze miec jakąś rezerwę, jakby się tak historia miała powtórzyćNo i nie wiem, czy tak długo jeszcze będę musiała czekać na ujawnienie dziury? Do 3-go? ! A jak będę potrzebowała wcześniej?

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Krysiu, dziękuję za informacje. Powinny być w takim razie w Auchan. Przy następnej okazji sprawdzę.
Bogusiu, na razie nie kupuj, bo jakby tak okazało sie, ze woda przestała schodzić np. jutro? Chiałabym jak najszybciej to zakleić, więc musze poszukać najpierw u nas. Jak w Radlinie są te pałeczki, to chyba w Żorach też? Zobaczymy. Jak nie, to zwrócę się do Ciebie
Wielkie dzięki 
Bogusiu, na razie nie kupuj, bo jakby tak okazało sie, ze woda przestała schodzić np. jutro? Chiałabym jak najszybciej to zakleić, więc musze poszukać najpierw u nas. Jak w Radlinie są te pałeczki, to chyba w Żorach też? Zobaczymy. Jak nie, to zwrócę się do Ciebie

- bogusia177
Iza szybciej je kupisz w castoramie :Pchatte pisze:
Bogusiu, na razie nie kupuj, bo jakby tak okazało się, ze woda przestała schodzić np. jutro? Chiałabym jak najszybciej to zakleić, więc musze poszukać najpierw u nas. Jak w Radlinie są te pałeczki, to chyba w Żorach też? Zobaczymy. Jak nie, to zwrócę się do CiebieWielkie dzięki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Izo, jak są w Żarachchatte pisze:
Jak w Radlinie są te pałeczki, to chyba w Żorach też? Zobaczymy. Jak nie, to zwrócę się do CiebieWielkie dzięki

- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
Izuniu, pàrawie cały dzisiejszy wieczór spędziłam w Twoim ogrodzie. To był baaaaaaardzo miły wieczór: kolorowy, pachnący i w przemiłym towarzystwie! Przykro mi ze względu na problemy z komputerem i na dziurę w oczku, ale nie są to takie straszne problemy...
Z oczka naprawdę możesz być dumna!!!
Masz masę pięknych kwiatów i wszystkie są bardzo dorodne! Widać, że są w dobrych rękach!
Buziaczki!!!

Buziaczki!!!