Moje cudaki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Znowu sama sobie poczytam i powklejam fotki
)) Oto ............ prawie zdechły niegdyś stefanek wypuszczajacy nowiutkie listeczki
)

Od Forumek eszeweria, dizygotka i peperomie ::)))))

kroton, eonium

storczyki w kuli, kaktus imieninowy w kamykach i to coś czyli ........ zapomniałam nazwy ale nie chce mi kwitnąć

no i ostatnie ... malutkie kwiatuszki w fiołeczkach od Ani i następne kiełkujące listki. Ciekawe co ja zrobię z taką ilością fiołków
)???

Od Forumek eszeweria, dizygotka i peperomie ::)))))

kroton, eonium

storczyki w kuli, kaktus imieninowy w kamykach i to coś czyli ........ zapomniałam nazwy ale nie chce mi kwitnąć

no i ostatnie ... malutkie kwiatuszki w fiołeczkach od Ani i następne kiełkujące listki. Ciekawe co ja zrobię z taką ilością fiołków

- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak zwykle pokazujesz śliczności. To zapomniane, to nie przypadkiem calla
Gratuluję pięknego stefana! Forumkowe maleństwa są przesłodkie. Widzę też, że masz rękę do fiołeczków - to nie takie proste. Kroton boski 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Sama nie wiem, kiedyś , jakieś 3 lata temu ją kupiłam. Wtedy kwitnącą . Potem zdechła całkowicie, razem z liśćmi. Wyjęłam te cebule i leżały sobie trochę w kartonie. Potem po jakichś 6 miesiącach przypomniałam sobie, że może trzeba ją posadzić, może urośnie. I urosła , tyle że nie kwitnie. Zajrzę do Kari, popytam. Może podsunie jakąś myśl.