Zuzia111 
cyklameny naprawdę cieszą...zostały wysiane z nasion, doniczek jest trzy...w środku posadzone są trzy cztery bulwki. Zaczynają kwitnąć, tylko warunki są trudne...woda momentalnie wysycha...liście delikatnie się podwijają do góry.
Blueberry 
kolory faktycznie ,,wściekłe''. Wolę kolory w delikatnym fiolecie...takie też trzeba zaakceptować
stefcia 
w kubeczkach ukorzeniają się listki fiołków odmianowych, z kilku dwa zginęły...pozostałe zaczynają wypuszczać nowe liście.
Jestem wnerwiona, kupiłam ziemię do wysiewu nasion. Myślałam że będzie wszystko ok. po kilku dniach na ziemi pokazał się grzyb. Liście zaczęły gnić...podlałam środkiem grzybobójczym, jeden listek od razu wypadł. Te rośliny nie chcą w byle czym rosnąć
Hojki zaczynają rosnąć, na czasie wrzucę foto. Zachorowałam na te rośliny, dopiero na forum poznałam ile jest odmian...kwiatami nie za bardzo się zachwycam...za to liście każdej odmiany są rewelacyjne. Kupiłam kawałki dwu-trzy węzłowe roślin z najniższej półki cenowej, wszystkie się przyjęły...zaczynają wypuszczać nowe liście
Znaczniki w doniczkach są po pomidorach...listki jak będą do przesadzenia dostaną nowe doniczki i ładniejsze znaczniki
FIOŁEK AFRYKAŃSKI - HEAVEN'S REFLECTION:)-wypuszcza nowe liście....