Pod Puszczą cz-1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Puszczą cz-1

Post »

ELU Li..... mam pod ręką, ;:196 za namiary będę pilnować ale Twoje mi się bardzo podobają i tak sobie myślę czy nie podejdę do kużni gdzie ploty i bramy kują, choćby po to aby w cenach się zorientować.
Wycinka drzew totalna a ile opału do kominka lub piecyka będzie ...nie zmarzniesz ;:108
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krysiu , u kowala może być drogo . Szukaj zakładów ślusarskich, tam mają czym wyginać druty i prędzej to zrobią a do tego na pewno taniej bo drut kupują hurtowo a nie jak w kużni , gdzie kują pręty stalowe .Powiedz kochana gdzie masz aktualny wątek . Pozdrawiam ;:167
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ela Dzięki za nauki, mam takiego ślusarza co mi robił moje ustrojstwo musze z nim zagadać.
Ela mój wątek w mojej stopce kliknij w. " od przybytku glowa nie boli " i będziesz mnie odwiedzać - zapraszam

:wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja sobie pomyślałam, że na złomowiska można zajrzeć, tam czasem takie łuki można trafić ;:108
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu ,na pewno Twój ślusarz zrobi Ci podpory bo ustrojstwo wykonał super ,więc z obeliskiem sobie poradzi. :heja

Jwonko ,Swego czasu często zaglądałam na złom ,ale przynajmniej u mnie wszystko teraz zgniatają .Nic więc nie można wypatrzyć ;:167 .
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Także przydał by mi się taki obelisk. ;:224 . Te marketowe , byle wiatr by je złamał na pół.. :;230 . Zamówić porządniejsze, grubsze i stabilniejsze...złomiarze mi wyniosą wraz z różą. ;:306 . I co ja mam zrobić ;:224 , pewnie drewniane. Na te się chyba nie połaszczą. :D
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kupić drewniane i już . ;:168 Nie ma wyjścia ,no chyba że na zimę podłączysz pod prąd żeby nie ukradli ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Złodziejaszki są przebiegłe i prąd wyłączą, a dasz mocniejszy to Cię do sądu podadzą :;230 Kradną trakcje kolejowe ;:oj Zrobiłam rekonesans i w LM jest pergola najsolidniejsza z drewna, a na podpory trzeba szukać ślusarza albo wiejskiego spawacza, żeby zrobił z drutu zbrojeniowego i pomalować na ciemną zieleń :D Weekend pewnie Pod Puszczą ? to słoneczka Elu życzę ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny ,jestem wściekła .Właśnie się dowiedziałam że nie jadę do ogrodu bo mój synek umówił się po pracy w sobotę na imprezę kawalerską .Wiadomo że po sobotnim imprezowaniu nie będzie w stanie w niedzielę rano usiąść za kierownicą. Kiedyś go w końcu ubiję jakem jego matka. ;:134 Najbardziej martwię się o rośliny ,które czekają na posadzenie choćby do doniczek.Marketowe róże mają już zielone , spore pędy ale korzenie zakręcone są folią , jak nie dostaną dłużej wody to mam wrażenie że po prostu padną i nie wiadomo czy potem raz jeszcze ruszą z wegetacją? Muszą czekać do przyszłego weeckendu .Muszę koniecznie pomyśleć , jak się uniezależnić od syna z dojazdami.. ;:131 Gdyby było już ciepło , to bym pojechała autobusem ale niestety jest zimno ,a i całą furę rzeczy i roślin mam do zabrania, więc póki co to on mi niestety robi łaskę .Nie jestem jednak złośliwa ,ale mu to zapamiętam i poczekam kiedy przyjdzie w łaskę do matki ,to mu wtedy wygarnę ,a co ! :;230 A przyjdzie , przyjdzie na 100% .Pozdrawiam Was dziewczyny i zazdroszczę bo większość z Was będzie na ogrodach . ;:167 ;:167 ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Oj Elu tak to jest ja jest się uzależnionym od drugiej osoby, no ale co się odwlecze to nie uciecze, ma być jeszcze zima, ja swoją różę wsadziłam do doniczki i tak pojedzie na działkę :wit
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

pela11 pisze:.Właśnie się dowiedziałam że nie jadę do ogrodu bo mój synek umówił się po pracy w sobotę na imprezę kawalerską .Wiadomo że po sobotnim imprezowaniu nie będzie w stanie w niedzielę rano usiąść za kierownicą. Kiedyś go w końcu ubiję jakem jego matka. ;:134

Elu.
...abyś synusia nie ubiła muszę go wziąć w obronę. ;:oj Synuś kawaler , jemu inne kwiatki w głowie. :;230 . Moje róże także czekają uzależnione od pogody. ;:306 . Jutro...chyba jak dziś, będzie padać. :wink:
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja chcę do ogrodu ;:145 .U mnie dzisiaj nie padało. Nic tylko się upić z rozpaczy ;:136 Jak bym miała Jwonko 2-3 szt.to bym posadziła do doniczek i już ,ale ja mam w domy 15 szt. i ani dużych donic ,ani tyle dobrej ziemi nie mam .Wszystko stoi w garażu koleżanki.

Zeniu Ty mi go nie broń bo i tak go ubiję .To niech jutro leje ,przynajmniej nie będzie mi żal .Kupię butelkę wina i odwiedzę koleżankę u której stoją moje roślinki .Jak upiję się na smutno to własnymi łzami podleję kwiatki żeby nie uschły ,chociaż nie wiem czy sól im nie zaszkodzi ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Elu bądź dobra dla synka nie tylko dla kfiatków Słusznie Zenia pisze jemu też się coś należy :;230 Kwiatki w zimnie przetrwają bez problemu :D a wino sobie kup tylko nie pij na smutno, nie warto szkoda wina ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciekawa jestem jaki macie interes w , tym , żeby go bronić ? ;:131 Mnie nikt nie chce pożałować ,to niesprawiedliwe .Strzelam focha , a co ;:187 :;230 Lecę na winko ;:167
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Peluniu biedna, ja Cię przytulę, bo wiem, jak Ci żal serce ściska. Człowieka tak nosi, tak chce w ziemi grzebać, sadzić, nawozić, a tu doopa blada :( :(

;:168 różyczkom chyba nic się nie stanie, bądź dobrej myśli! W tych czrnych zawijaskach są dobrze zabezpieczone. Przecież w marketach też stoją tygodniami i najczęściej jednak żyją.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”