Czemu nikt Ci zdjęc nie porobił?basga pisze:Oj Zielona...chęci się liczą,dziewczyny zrozumieją...a swoją drogą to wyobrażam sobie,jak z nosem przy podłodze szukałaś nasionek

A pozwoliłaś mu odpocząć takie powegetacyjne zimowanie bez wody i w chłodzie?Te dwie mniejsze siewki mają około 5 miesięcy ten największy 6 miesięcy.basga pisze:Super...mój wielkanocnik wcale nie zamierza kwitnąć,niestety.
Ile mają te siewki kaktusików i czemu moje nadal maja dwa listeczki i wyciągniętą łodygę i wcale kaktusów nie przypominają?
No moje valloty nie są podobne do tej mojej białej z ostatniego zdjęcia więc sam mam problem z identyfikacją ale jak pokażą się liście i jakiś kwiatostan będę wiedział co to. W dziale Oferty wystawiłem na sprzedaż owadożerne możesz zerknąć. W razie czego służę pomocą.Smofi pisze:Nie są podobne do Twojej cebuli czy do mojej?Żeby tak moja vallota zechciała kwitnąc.... Tylko amory jej w głowie i od drobiazgu opędzić się nie mogę.....
Zazdroszczę Ci drapieżników. Super kolekcja. Miałam dzbanecznika miniaturkę i chyba (jak zwykle, niestety) przedobrzyłamCzęste zraszanie (czytaj: zalewanie) wywołało zgorzel i nawet nie zdążyłyśmy się pożegnać
Ale "jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz" więc może kiedyś...... W końcu jest kogo spytać o radę jakby co