Bardzo dziękuję za sympatyczne odwiedziny miłych Gości!
Wiatrzysko , że łeb urywa , słoneczko się przebija przez ciężkie chmury ...ani deszczu ani pogody...
Idę do ogrodniczego w cebulkach pogrzebać...na poprawę wisielczego nastroju...
Biedronka641 Alu rzeczywiście widoki są przednie! Uwielbiam to sąsiedztwo i od czasu do czasu nie przepuszczam okazji zrobienia fotek o każdej porze roku bo widoki zmieniają się jak w kalejdoskopie..
stasia_ogrod jesienne kolory chyba dopiero się ukażą powiedzmy , że to późne lato a kolorki słoneczne!

Cieszę się,że Ci się spodobały !
Pulpa222 Aniu nostalgiczne powiadasz ???

Ja tam jeszcze dostrzegam upalne , ciepłe barwy lata ...Na nostalgię przyjdzie jeszcze czas...pewnie jeszcze sfotografuję złotą polską jesień... Mam nadzieję !Dzisiaj za oknem to dopiero nostalgiczne widoki

przewalające się ciemne chmury z których nawet deszcz nie chce padać i przenikliwy ziąb

... Tęsknię za umiarkowanym letnim ciepełkiem...Pewnie nie tylko ja...
Iw Iwonko cieszę się,że Ci się podoba moja fotorelacja i dziękuję za miłe słowa!
plocczanka Lucynko dobrze myślisz ...
to tylko tak dla zmyłki... , też mam taką nadzieję! Co do fasolki to wiem,że wysiana do 15 lipca jeszcze urośnie. U mnie sałata rośnie w gruncie jak szalona ,kolejny rzut koperku do mrożenia , udały się M warzywka ...ma czym sąsiadów wspierać...selery , natka pietruszki , mają powodzenie ...bardzo obrodziły pomidory a ogórki szybko się skończyły.
wanda7 miło,że zajrzałaś

Co do nawłoci to u mnie też sporo siewek się pokazuje, które bez litości wyrywam.Wiatr przynosi nasiona ale jak któraś pokaże się w odpowiednim miejscu i mi "pasuje" to pozwalam zakwitnąć i przed rozsianiem nasion staram się ją usunąć.
A w ogródku nie jest jeszcze źle ...coś tam jeszcze sfotografować można , więc zapraszam!