Prześliczne te Twoje ptaki; zdjęcia jeszcze ładniejesze . Dobrze że siostra Cię wkręciła, to mogę poznać kilka ptaków, ktorych chyba nigdy nie widziałam . Szczygieł jest niesamowity, ale oglądałam go tylko na zdjęciach. Zazdroszczę takich gości, ale pozytywnie .
Startowała moja siostra bo to jej hobby ja tylko pstrykam z nudów bo muszę chcąc nie chcąc z nią jeździć jak gdzieś dalej bo ona nie ma prawka.W konkursach są zdjęcia z obróbką i większość ma lepszy sprzęt.My swoich zdjęć nie obrabiamy.Robi takie skromne wystawy u nas w bibliotece czasem artykuły do gazety .
Dzisiaj trochę wspominek wiosennych .Goździki co roku ozdabiają rabaty razem z bratkami .Zimy nie widać krokusy mają ok 3 cm hiacynty wyłażą muszę ciągle dosypywać ziemi,żurawki jeszcze cieszą widokiem:)
Zakupy na nowy sezon zrobione oprócz tego co na zdjęciach parę lilii i mieczyki karłowe
Zapomniałabym o dalii nazwa encore
Motylki już się pojawiły rusałka ceik i cytrynek oraz pojedyncze szt.pszczół
Oraz smutna wiadomość dokładnie miesiąc temu odszedł nasz piesek
Już jest no tak wiosna mnie zaskoczyła dzień wcześniej obeszłam dom dookoła i nie widziałam żadnego krokusa kwitnącego a na drugi dzień z racji pięknej pogody robiłam obchód z mamą a tu niespodzianka krokusy kwitną bo bratki cały czas kwitną mimo grubej warstwy śniegu (stopniał) kwitną dużo pączków widziałam ,hiacynty też nie zmroziły się widać pąki kwiatowe.
Cynie będę do folii sadzić jak i resztę ale po pół paczki z każdego nie mam tyle miejsca choć już zagarnęłam kawałek warzywniaka Choć szykuje się wyjazd za pracą(psa już nie ma to i nic mnie tu nie trzyma)to mamie spadnie cały sezon kwiatowy