W donicy, koszu lub pojemniku - piku
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu- może go przesadź, a przy okazji sprawdź czy nie ma podgnitych korzonków, a może to nic złego, one od czasu do czasu gubią listki
Bożenko- mój też jest z nasionka, ale nie wiem ile ma lat, dostałam go ok. 10 lat temu od koleżanki, jak na swój wiek to nie jest duży, ale co wiosnę mocno go przycinam

Bożenko- mój też jest z nasionka, ale nie wiem ile ma lat, dostałam go ok. 10 lat temu od koleżanki, jak na swój wiek to nie jest duży, ale co wiosnę mocno go przycinam

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nie wierzę, ten granat jest po prostu cudowny! Jak to zrobiłaś, Wiesiu, że tak pięknie Ci się rozkrzewił i zagęścił?
Guciu, gdzieś niedawno czytałam, że żółknięcie i opadanie listków wilczomleczy jest normalne.... Spójrz tutaj - tak często roślinka ta wygląda w naturze: po kilka listków na każdym pędzie
Guciu, gdzieś niedawno czytałam, że żółknięcie i opadanie listków wilczomleczy jest normalne.... Spójrz tutaj - tak często roślinka ta wygląda w naturze: po kilka listków na każdym pędzie

- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
czy się skusze? no sama nei wiempiku pisze:Alice- nic się nie martw, nawt nie zauważysz jak Twój szybko urośnie :P
Agnieszko- a może się skusisz![]()
Basiu- mój całe lato stoi na tarasie, więc może dzięki temu kwitnie nieustannie, ale jest troszkę goły i chciałabym by się troszkę przystroił w listki![]()
Aktualnie goły jest również mój tarasowiec- granat, ale może pokażę go jak prezentował się latem
te kolce dla mnie wyglądają odrobine przerażająco
- piku
- Przyjaciel Forum
Bożenko- dziękuję za miłe słowa :P
Kari- to tylko coroczne wiosenne cięcie
Agnieszko- granat na zimę zrzuca listki więc może to nic złego
A tu jest największy mój tarasowiec
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=6706
Kari- to tylko coroczne wiosenne cięcie

Agnieszko- granat na zimę zrzuca listki więc może to nic złego

A tu jest największy mój tarasowiec
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=6706
- piku
- Przyjaciel Forum
Dziękuję Wam- jesteście bardzo miłe i mobilizujecie mnie bym lepiej dbała o swoje roślinki, a i moja kolekcja dzięki Wam się powiększa czego wcześniej wcale nie planowałam, a wręcz przeciwnie
Bożenko- moje tarasowce każdą zimę spędzają w piwnicy z oknem, w temperaturze 10-15 stopni od czasu do czasu podlewane (mirt częściej jak inne)

Bożenko- moje tarasowce każdą zimę spędzają w piwnicy z oknem, w temperaturze 10-15 stopni od czasu do czasu podlewane (mirt częściej jak inne)