mewa-Ewo Urlopy ,wszelkie wyjazdy są bardzo miłe, ciekawe,odprężające, bo z dala od domu,od naszych problemów, to zawsze fajnie .Ale zawsze człowiek zatęskni za swoim domem,rodzinką,ogrodem ,kwiatami a nawet Kotem moim
Moja M Fire robi się coraz bardziej piękna

.
Marzenko77;becia123-Beatko; Ilonko2715 Marzenko Witaj w moich progach i zapraszam częściej .Dziękuję za miłe słowa .
Ogród jakośdaje rade.kolorki jeszcze są choć już coraz mniej, szkoda.
A hortensje i jeżówki to mój ostatni bzik,po liliowcach i powojnikach.
A kochane góry zawsze są cudne,i cudny zawsze tam odpoczynek,oczy się śmieją do samych widoków, nogi same noszą wszędzie , akumulatory też same się lądują i oto chodzi ,prawda ??
Morze też lubię, ale leżenia bezczynnego nie lubię , nie umiem, chyba ,że z książką inaczej jakieś ADHD mi się włącza
kogra-Grażynko Tak góry zaliczone,uwielbiam je .Ty to masz dobrze, do gór masz blisko, nie to co ja.
Na jesień tylko planuję kilka róż dokupić,tak minie kilka oczarowały ( oczywiście,gdym nie zaglądałaby do innych to nie widziałaby ich )Już myślę,gdzie je posadzić.Bo kilka rzeczy muszę przesadzić , aby im zrobić miejsce

Hmm" W wielu ogrodach kwitną już zimowity." - u mnie jeszcze nie widać nic.
bwoj54-Bogusiu Witaj

A ja już myślałam,że pogniewałaś się na mnie czy co??,że mnie mijasz bokiem

Fajnie,że jesteś.
Dziękuję za miła słowa pod adresem mojej działeczki .Moje jeżówki kupowałam w dwóch miejscach u Mariusz- szczytnica i w Bylinowym Raju

Duży wybór u nich a ceny najlepsze, sama zobacz
Dorotko350 To dobrze, ,że doktorek dobrze znosi słoneczko,tomi się podoba. Chipek skromnie ale kwitnie.
Ale nie wiem co się dzieje z moją Munstead Wood,zakwitła też skromnie wcześniej

a teraz listki zrzuciła,pąków nie ma.Co to??Czyżby miała mi umrzeć
A ta pięknotka na ostatnim zdjęciu, o która pytasz to kupiłam pod nazwą
Rosa ALADDIN -Dla Ciebie Dorotko
ASK_Anullko Bo ja jeszcze nie chcę jesieni to mój ogród się mnie słucha

Ja ciągle tą przestrzeń ogrodową zmniejszam, jak mój M mówi. następne przeszkody do koszenia.
Bardzo dobry pomysł,masz dwa słupy, to posadź właśnie milimy,
Zobacz jakie na Węgrzech widziałam -przyjrzyj się uważnie,on właśnie rośnie przy slupie

A Twoje w ten sposób zakryją słup brzydki, mało miejsca zajmują prowadzone przy słupach .U mnie mój M wbił mi wielki i gruby pal.ale już fajnie,bo cały go zakrył.
Anulka już Ci podaję Na PW adres,oj fanie będę miała tojad

I zaraz zobaczę co ty tam jeszcze masz u siebie a Ty zaglądaj do mnie i szukaj co mogę Tobie dać

,
A tu mój milin
l
e-babcia-Jadziu;tesia39-Tersko O tak wyjazd w góry to cudna sprawa.

Ale proszę same widoki gór dla już są energetyzujące i buzia się sama do nich uśmiecha. Góry to cudne miejsce.Jadziu,fanie,że ty też jeździsz.Póki jeszcze daję radę to chodzę po nich,Jak będzie gorzej to z pozycji parteru ,dolin będę je podziwiała
Teresko - dziękuję za miłe słowa pod adresem mojej działeczki
Atu Fiona spokojna

gazania

Trójsklepka- żabia lilia

hiacynt kalifornijski
Goryczka siedmiodzielna-myślałam,że mi przepadła, a ona jest i zakwitła

gąsienniczka

Hortensja bukietowa 'Renhy' Vanille fraise kupiona na jesieni, pięknie podrosła i pięknie się przebarwia już