A myślałam, że ja jestem niecierpliwa Marioluś roślinki szybko rosną i ani się obejrzysz i będziesz miała i dużo i duże.
Ale malutkie roślinki też mają swój urok
Witaj Mariolu, ogród z wielkim potencjałem duży i masz już w nim drzewa teraz została sama przyjemość. Nim się obejrzysz to już będzie zapełniony. Psiak cudny mam takiego samego szkodnika tylko suczkę:) Będę kibicować w tworzeniu Twojego zielonego królestwa:)
Co jej się dziwicie, że chce już teraz natychmiast
Jak zaczynała od przysłowiowych 4 doniczek a teraz ma hektary to chce duże roślini
Mariolcia ja Cię w peeeeełni rozumie
A która z nas tak nie miała na początku
Z pomidorkami uzbrój się w cierpliwość do marca.
Podobną rabatę mam od dwóch lat po wykarczowaniu jałowców , no może trochę lepiej wygląda, bo co nieco już tam posadziłam.
A dopiero w tym roku będą tam posadzone róże.
witam..W porównaniu z tym co ja mam teraz, albo miałam na początku to jest naprawdę dobrze. U mnie była dzicz, a Twój ogród ma duży potencjał, jakoś w nim tak przytulnie, jak posadzisz swoje roślinki to szybko zrobi się ślicznie.
Ilona dobrze ,że chociaż Ty mnie rozumiesz .
Chce już tak , jak będę chciała posadzić coś nowego , to będę mówić jak Iga ,gdzie ja to posadzę , zawsze można wydać .
Tylko kiedy to nastąpi .
Chyba ,że tanim kosztem zrobię warzywniak w skrzyniach i już miejsca brak .
Ewo potencjał jest ,chęci są tylko do wiosny daleko .
Moja psinka wykopała mi tulipany po raz drugi , więc nie wiem czy coś zakwitnie czekam. Marto już bym chciała ruszyć do ogrodu , a jak na razie to tylko FO i dokształcanie się z zakresu hodowli roślin .
Bogdan masz rację u mnie wszystko w powijakach jeszcze , dokumentuję zdjęcia jak było i jesienią będę
porównywać .
U Ciebie już plot chociaż ja na razie mam z przodu ogrodzone ,a zboku pies wygina do sąsiadki .
Ale miałam większe wydatki niż ogrodzenie ,to muszę zrobić w tym roku .
Ferie , ferie odpoczywam z córką , jak wrócę to prosto do ogrodu .
Jestem u koleżanki -Niemcy i nie mogę sie nadziwić jak pięknie,ciepło i zielono u niej w ogrodzie