Jak zwykle , bardzo ,bardzo ,dziękuję Aguniuaga1972 pisze:jak zwykle , ale pięknie

Jak zwykle , bardzo ,bardzo ,dziękuję Aguniuaga1972 pisze:jak zwykle , ale pięknie
Ha ha ha no właśnie! Szkoda, bo nawet bym je sama, osobiście spakowała, byle tylko obiecały wyjechać i szybko nie wracać.patusia336 pisze:No niestety chwasty urlopu nie chcę wziąśćPięknie u Ciebie
Aniu jak tylko zrobi się cieplej i przestanie padać , pogoda u mnie pod psem.aneczka1979 pisze:Ha ha ha no właśnie! Szkoda, bo nawet bym je sama, osobiście spakowała, byle tylko obiecały wyjechać i szybko nie wracać.patusia336 pisze:No niestety chwasty urlopu nie chcę wziąśćPięknie u Ciebie
![]()
Oj przy takim grillu to sama bym posiedziała...No nic to... Jak nie teraz to na bank za godzinę sobie posiedzę.
![]()
Pięknie Marysiu u Ciebie. Skalniak z ciurkadełkiem marzenie... I trzymam gorąco kciuki za migdałki.
Kiedy pokażesz powojniki?
Okgracha pisze:Marysiu teraz czas na odwiedziny u mnie ,jestem codziennie na działce po 16 stej , goździki chętnie wezmę ,kalinę mam ,
zdzwonimy się po niedzieli
Ewuniu kaskada to był strzał w dziesiątkę ,drewutnia pisze:Skalniaczek piękny,kaskada to niezły pomysł.
Pokaż co tam rośnie w bucikach![]()
Warzywniak pierwsza klasa,na pewno będą obfite plony
Witamsmolka pisze:Cudne kwitnieniaKolorowa działeczka!
Twój syn robi fantastyczne zdjęcia!![]()
Rea jest piękna, ale chyba trochę latek sobie liczy
Asiu cieszę się że podoba Ci się skalniaczek i moje żródełko.cyganka77 pisze:Nie mogę się napatrzeć na ten Twój skalniaczek. Do tego źródełko tryskające. Pięknie.
Witamanabuko1 pisze:![]()
Piękne azalki, na żółtą to ja już od dłuższego czasu choruję
Dziękuję Ewuniuewka17 pisze:Marysiu skalniaczek i woda tryskająca super.
Piękne te azalie ,ta bordo mi się podoba.