Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Witaj,witaj.Pstrykaj szybciutko foteczki,juz doczekac się nie możemykoniczynka pisze:cześć weszłam na ta sronkę i oniemiałam z zachwytu ale macie piękne kwiaty a że jestem fanką kwiatów to mi się wszystkie bardzo podobają muszę zrobić kilka fotek moim kwiatkom i się nimi pochwalić.

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Witaj koniczynko
Jestem bardzo ciekawa Twoich roślinek. Pokazuj nam je tutaj szybciutko 
Dziewczyny... a Wy z której części naszego grodu jesteście? Lubię kawkę i nie mam nic przeciwko tremu by wychłeptać ją w miłym towarzystwie

Dziewczyny... a Wy z której części naszego grodu jesteście? Lubię kawkę i nie mam nic przeciwko tremu by wychłeptać ją w miłym towarzystwie

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Effa... ten taras z durszlakiem to już wspomnienie, niestety. Teraz mam maciupeńki balkonik. Co nie oznacza, że nie jest "zachwaszczony" 
Basiu... Ty się nie wygłupiaj w żadne chorowanie. Znam ciekawsze zajęcia ;)
A ciśnienie faktycznie bzikuje. Też miewam problemy wcześniej mi obce.

Basiu... Ty się nie wygłupiaj w żadne chorowanie. Znam ciekawsze zajęcia ;)
A ciśnienie faktycznie bzikuje. Też miewam problemy wcześniej mi obce.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bezpieczniejsze jest niskie więc trzeba iść na kontrolę.Mam ciśnieniomierz w domu i na bieżąco jestem z pomiarami i też nie mam takiego jak dawniej.
W aptece mi powiedzieli,że z wiekiem wyższe ciśnienie może być normalnym,najgorsze jest to,że ja uwielbiam kawę a teraz muszę się ograniczać.Lekarz konieczny! :P
W aptece mi powiedzieli,że z wiekiem wyższe ciśnienie może być normalnym,najgorsze jest to,że ja uwielbiam kawę a teraz muszę się ograniczać.Lekarz konieczny! :P
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06