Ogród 2
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Re: Ogród 2
Witaj Sylwuś
Dziękuję bardzo za roślinki są wspaniałe!!!

Dziękuję bardzo za roślinki są wspaniałe!!!

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Sylwio,twoja Mika ma bardzo zalotne i figlarne spojrzenie,pozdrawiam 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie. Długo mnie nie było ale komputer mi zachorował i potrzebował specjalisty. Wszystko już w porządku i nie ma wirusa.
Renata1962- Renatko , dorcia7-Dorotko , wiewioreczka- Anetko jonatanka- Joasiu , asta6265- Aniu , koziorożec- Martusiu, anabuko1- Aniu dziękuję za życzenia i piękne kwiatki i torcik
iwwa- Asiu dziękuję za pochwały. W tym roku dużo zrobiliśmy i na tym już kończymy sezon 2013. Czekamy do następnego. Bratki samo siejki
A Mikusia rzeczywiście słodziutka ale to mała rozrabiaka z niej.
alicjad31- Alu , dziękuję, Misia jak na nią czasami wołamy to istny wulkan energii. Wszędzie jej pełno i zawsze musi wejść tak gdzie nie powinna. Jeszcze nigdy nie przycinałam iglaków i powiem że miałabym pietra.
kanapl- Kasiu nie myślałam o podcięciu iglaków. Pewnie nawet ten pomysł by nie przeszedł rodzice by się nie zgodzili oj cały czas by mi mówili że źle myślę , po co tak jest dobrze. Może kiedyś kto wie zdecyduję i podetnę.
Paulii- Paulinko stwierdzam ze nie ma szczęścia do hortensji, magnolii. Nie tak dawno kupiona hortensja kwitnie kiepsko a stara to mam takie wrażenie jakby jej czegoś brakowało bo kwitnie ale do końca nie może rozwinąć pąków. Oj kamień ciężko było wyjąć ale daliśmy rade, Zastanawiam się ile to jeszcze takich bogactw kryje się pod ziemią. Jabłuszka już prawie są czerwone szybko im to zajęło.
iwona0042- Iwonko eukaliptus dostał czerwonych listków i powiem że wygląda inaczej. Pewnie miał już przy zimno wiec się biedny w ten sposób bronił. Oj Mika ma te iskierki głownie do psocenia.
anym - Aniu piesek wygłaskany a bratki to samo siejki. Kiedyś kupiłam kilka sadzonek i tak mi się kolekcja co roku powiększa.
Renata1962 - Renatko już kolejna chryzantema pomalutku mi zakwita i jestem ciekawa kolorku. Ubarwiają ogród o ta porę bo niestety ale gdyby nie one to nie było by tak kolorowo.
gracha- Grażynko mylę że zestaw będzie ciekawy. Tylko żeby trawy nie były duże jakieś mniejsze trzeba byłoby wybrać do kompozycji.
gogo76p- Gosiu dziękuję
wiewioreczka- Anetko chryzantemy mam pierwszy rok ale jestem bardzo szczęśliwa że je mam
Mikę podrapię jutro za uszkiem
Też masz te grzyby jestem ciekawa skąd ich tyle się namnożyło. Z cebulowych posadziłam tulipany, hiacynty, krokusy i szafirki. Wszystko w zakopanych w ziemię doniczkach siedzi i czeka do wiosny. Oj szkoda że daleko mieszkamy. Tak to byśmy wpadały do siebie na pogaduchy przy herbatce. Uwielbiam grzybobranie, niestety byłam tylko raz ale i tak zadowolona jestem. Szkoda że nie możesz sobie pozbierać grzybków. Fajne oderwanie się od spraw w pracy i życia osobistego.
e-babcia- Jadziu dziękuje za pochwały i za całuska
Sądziłam ze tylko u mnie chryzantemy nie chcą się rozwinąć, ale pomalutku dochodzimy do kompromisu
aage- Aguś jesień swoje uroki ma ale wolę wiosnę kiedy wszystko budzi się do życia.
jonatanka- Joasiu pogłaszczę Misie jutro, ale będzie szczęśliwa. Do przycięcia iglaków musiałabym namówić rodziców a to będzie trudne bo oni uwielbiają te iglaki i nawet gałązki nie dadzą obciąć. Trudny orzech do zgryzienia.
reniusia20- Renatko, dziękuje
za paczuszkę, wszystko dotarło w świetnym stanie. Trawki czarne to mój zakup wiosenny i ciekawa jestem jak będą wyglądać po zimie. Dziękuję za pochwały , jest mi bardzo miło na serduchu.
asta6265- Aniu
jeszcze nikt takich życzeń mi nie składał, śliczne.
koziorożec- Martusiu oj tak będzie co w zimę pojeść. A Wigilii bez kapusty z grzybami sobie nie wyobrażam. Byłam tylko raz ale już maślaki wyrastają mi w ogrodzie wiec szykuje się kolejne grzybobranie tylko w stopniu mini
Mikusia to wulkan energii cały czas by biegała, podskakiwała i psociła. Ile razy nie zdążyła wyhamować i uderzyła się a to o doniczkę a to o moją nogę, ławkę.
Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Renata1962- Renatko , dorcia7-Dorotko , wiewioreczka- Anetko jonatanka- Joasiu , asta6265- Aniu , koziorożec- Martusiu, anabuko1- Aniu dziękuję za życzenia i piękne kwiatki i torcik

iwwa- Asiu dziękuję za pochwały. W tym roku dużo zrobiliśmy i na tym już kończymy sezon 2013. Czekamy do następnego. Bratki samo siejki

alicjad31- Alu , dziękuję, Misia jak na nią czasami wołamy to istny wulkan energii. Wszędzie jej pełno i zawsze musi wejść tak gdzie nie powinna. Jeszcze nigdy nie przycinałam iglaków i powiem że miałabym pietra.
kanapl- Kasiu nie myślałam o podcięciu iglaków. Pewnie nawet ten pomysł by nie przeszedł rodzice by się nie zgodzili oj cały czas by mi mówili że źle myślę , po co tak jest dobrze. Może kiedyś kto wie zdecyduję i podetnę.
Paulii- Paulinko stwierdzam ze nie ma szczęścia do hortensji, magnolii. Nie tak dawno kupiona hortensja kwitnie kiepsko a stara to mam takie wrażenie jakby jej czegoś brakowało bo kwitnie ale do końca nie może rozwinąć pąków. Oj kamień ciężko było wyjąć ale daliśmy rade, Zastanawiam się ile to jeszcze takich bogactw kryje się pod ziemią. Jabłuszka już prawie są czerwone szybko im to zajęło.
iwona0042- Iwonko eukaliptus dostał czerwonych listków i powiem że wygląda inaczej. Pewnie miał już przy zimno wiec się biedny w ten sposób bronił. Oj Mika ma te iskierki głownie do psocenia.
anym - Aniu piesek wygłaskany a bratki to samo siejki. Kiedyś kupiłam kilka sadzonek i tak mi się kolekcja co roku powiększa.

Renata1962 - Renatko już kolejna chryzantema pomalutku mi zakwita i jestem ciekawa kolorku. Ubarwiają ogród o ta porę bo niestety ale gdyby nie one to nie było by tak kolorowo.
gracha- Grażynko mylę że zestaw będzie ciekawy. Tylko żeby trawy nie były duże jakieś mniejsze trzeba byłoby wybrać do kompozycji.
gogo76p- Gosiu dziękuję

wiewioreczka- Anetko chryzantemy mam pierwszy rok ale jestem bardzo szczęśliwa że je mam

e-babcia- Jadziu dziękuje za pochwały i za całuska

aage- Aguś jesień swoje uroki ma ale wolę wiosnę kiedy wszystko budzi się do życia.
jonatanka- Joasiu pogłaszczę Misie jutro, ale będzie szczęśliwa. Do przycięcia iglaków musiałabym namówić rodziców a to będzie trudne bo oni uwielbiają te iglaki i nawet gałązki nie dadzą obciąć. Trudny orzech do zgryzienia.
reniusia20- Renatko, dziękuje

asta6265- Aniu

koziorożec- Martusiu oj tak będzie co w zimę pojeść. A Wigilii bez kapusty z grzybami sobie nie wyobrażam. Byłam tylko raz ale już maślaki wyrastają mi w ogrodzie wiec szykuje się kolejne grzybobranie tylko w stopniu mini

Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sylwia85
- 1000p
Ostatnio ciężkie dni mam jak nie w pracy to w domu. Dzisiaj dostałam ochrzan od taty że niby nie potrafię załatwiać spraw. A to nie moja wina że geodeta się pomylił i chce ustalić obie granice działki. Chciałam tylko jedną od tego sąsiada nieszczęsnego. Ale kto wszystkiemu jest winien Sylwia. Ogólnie ostatnio mój tata jest jakiś cięty na mnie. I to od tego momentu jak poszedł do mojej cioci - szefowej. Wszystko co zrobię to żle, co powiem to nie ważne i jeszcze dzisiaj tak naskoczył na mnie że nie wiem i się popłakałam. Muszę napisać że nie ma jakiegoś większego oparcia w tacie. Większe mam w mamie, prawie zawsze stanie po mojej stronie a tato to już nie koniecznie.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwuś głowa do góry będzie dobrze ,a tacie przejdzie .
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej.
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam Alicja
- Sylwia85
- 1000p
Alu pewnie masz rację. Już to sobie wyobrażam siebie z nożycami i sekatorem i cięcie milimetr po milimetrze z drżącą ręką.
- Sylwia85
- 1000p
Pośpieszyłam się z odczytaniem. Uśmiecham się ale czuję że gdzieś siebie zatraciłam. Nie jestem już tą promienna dziewczyną, uśmiechniętą i radosna. Więcej się smucę niż cieszę.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Każdy ma swoje wzloty i upadki .Dobrze o tym wiem .trzeba wzbijać się z powrotem w górę.
Pozdrawiam Alicja
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Sylwuś tacie przejdzie a Ty się nie denerwuj , tak jest z rodzicami bo oni tez mają złe dni.A geodetę opiernicz. Jutro będzie lepiej a zawsze możesz z nami porozmawiać. 

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wiesz co? ojcowie już tak nieraz mają,ale w głębi serca córki to ich oczka w głowie
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Dorciu zgadzam się z Tobą ,że bardzo martwią się o swoje oczka i chcieliby aby były idealne.Przecież każdy popełnia błędy.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ojciec jak to ojciec...musi pokazać że to on rządzi i nic go nie złamie....zawsze postawi na swoim.
Wiesz mi że gdyby było trzeba wskoczyłby za tobą w ogień.
Głowa do góry kochana....szkoda życia na smutki. Jesteś młodą kobietą, całe życie przed Tobą.
Weź tylko wszystko w swoje ręce i ciesz się każdą chwilą tak jakby miała być ostatnią
Wiesz mi że gdyby było trzeba wskoczyłby za tobą w ogień.
Głowa do góry kochana....szkoda życia na smutki. Jesteś młodą kobietą, całe życie przed Tobą.
Weź tylko wszystko w swoje ręce i ciesz się każdą chwilą tak jakby miała być ostatnią