Ciekawy ten kremowy rozchodnik! Oj! Ile by się chciało! Kolekcję rozchodników zakończyłam na 3 odmianach i ... wystarczy!
Uroczy anemon! I jego towarzyszki też!
Witam wszystkich tym razem od końca . Dorotko DorkowD[/ roślinko akurat takie zgromadziłam ale daleko mi jeszcze do pięknych ogrodów ale się staram. Wielkakulko Aniu witaj .Dziękuje za pochwały ale czym się tu chwalić dziećmi mogę są wspaniałe
Takasobie Milko mój misz -masz ma być trochę poukładany wiosną jak się lekko rozrośnie ale zobaczymy .Na razie ciesze się ,że jest taki i kwitnie. Iwona0042 Iwonko wszystkie rozchodniki okazałe pięknie kwitną zwiastują jesień niestety czas lata mija. Renatrtko1962 ReniuPodobają mi się rozchodniki szczególnie okazałe dlatego chce mieć ich jak najwięcej. Ewo Rozalko .witaj wiesz ,że jak ty kocham kolorki i dla tego jest ich tyle a dzieci to najpiękniejszy dar od życia.Choć bardzo dużo zdrowia mnie kosztowało ,by były ale są i ciesze się najbardziej na świecie ,że je mam. Kris niebieski kwiatuszek to lobelia stroiczka jednoroczna zbierać można nasionka długo wschodzą w doniczkach i pikować trzeba ale śliczne jest ,długo kwitnie
Ewo Rozalko zerknę jak się nazywa ta kanna Mamafrania Aniu dziś wkleję portrecik tej jeżówki dla Ciebie .Miałam wyjazdowy weekend i trochę zaległości było ale już się uporałam z tym.
[/
Beatko już tyle razy pisałam, ale powtórzę się po raz kolejny Piękne są Twoje rabaty, niesamowicie ukwiecone, mnóstwo kolorów, bajecznie kochana jak w raju
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Beatko Widac,że przyjemnie był spędzony weekend i
Piękne letnie kwitnienia Canny Ci juz kwitna,,,moje jeszcze śpią
Jeżówki śliczne,,,ja na żółtą choruję,,,bo nie mam zółtej żadnej
Ale masz sporo asterków ślicznie Ci kwitną
Anym Aniu lubię kolory szarość mnie dołuje Anabuko1 Aniu jeżówka żółta posadzona z kłącza wiosną ładnie urosła i zakwitła .Canny kwitną mi już ze trzy tygodnie ..Jeśli chodzi o astry mam ich baaardzo dużo.