Jeżeli chodzi o mnie to wszystko zależy od ceny. Jak będzie tani to opłaca się nawet na mięso takiego kupić. Kiedyś kupowałem od znajomego króliki(który miał ich za dużo) po 15zł a dwa tygodnie później sprzedawałem po 25zł

Robiłem podobny układ z kuzynem który swego czasu miał zbyt dużą ilość królików. Odkupowałem od niego żywe a sprzedawałem ubite o 10zł drożej. Raz miałem taką sytuację że klient zadzwonił że chce trzy ubite króliki, to zgadałem się z kuzynem bo miałem tylko jednego na sprzedaż. Kuzyn powiedział że sprzeda trzy bo miał je w wielkiej klatce i chciał tam młode odsadzić. Wtedy pomyslalem że jeden zaraz po ubiciu pójdzie w brytfanne i tak zrobiłem

To klient po przyjeździe zapytał czy nie znalazłby się jeszcze czwarty bo się tam komuś pochwalił i też chce a Ja na to że był ale już się piecze
