Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Dorotko dzień miałam wyjazdowo-odwiedzinowy i dopiero dotarłam do Ciebie. Piękne róże a naj, naj Pierre de Bonnard i kredensik ładny będziesz go skrobać czy na biało?
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:3
Dorotko, wręcz namacalnie czuję Twoją radość i dumę. Dużo takich chwil jeszcze przed Tobą. No i ta matematyka stosowana... Uda się, na pewno!
A róże, cóż, piękne są, ale tak jak napisała Ania, nieco bledną przy sukcesach syna. :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Nie, no nie mogę się napatrzyć na ten kredensik - idealny! Gdzie Ty takie rzeczy wypatrujesz? Ja to po prostu ciągnę do domu wszystko, co ma więcej niż 70 lat bez selekcji ;:306
A Rapsody jaka cudna! Moja bezkwietna przez tego robala, co jej wszystkie paki zeżarł :evil:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witam kochani ;:138
U mnie był sliczny poranek...gdyby nie te tabuny komarów, byłaby kawka w ogródku...ale nie dało sie a off sie skończył .... Kurcze nie wiem jak u was ,ale u mnie komarów normalnie zatrzesienie ...brrr
Stawiam kawusię ;:196

Obrazek

Aneczka tak tak...pamietam ,ze ty za rok bedziesz miała stresa ;:4 I pamietam,ze tez AGH w palanach :uszy Bedzie okejos kochana ...zobaczysz ;:196
Jagi ;:4 ooo weekendzik odpoczynkowy miałas ...to dobrze ;:4 Tak się zamysliłam o Pawłach ,których znam...chyba masz racje :wink: Przy wyborze filiżanuńci...a jakże...głównym kryterium był kolorek ,..ze cós niebieskiego musi być...ale była tez taka czerwoniutka...och...chyba musze po nia wrócic :wink: Podoba ci się mój kredensik :wink: Patrz ...moje dzieciaki on wcale nie bierze....no wcale ...ale to jest mój dom ;:306
Marysiu ...zobaczymy co wyrosnie z Pierre de Bonnard...na razie ma imponujący jeden kwiat :wink: Kredensik zostanie na razie nie ruszony...po prostu nie mam czasu na zabawę , kolorem pasuje do kredensu kuchennego ecrue , który mam....wiec gryzć się nie beda ...zawiesze go jedynie nad zlewemi bedzie kubeczkowo szklankowo filizankowym schronem ;:108
Helenko ;:196 AGH i nie tylko stoi otworem , on jest zdecydowany na ta matematyke stosowana, choc tam straszna praca....to juz jego wybory, ja tylko stoje mu za plecami i sie cieszę ;:173 i mocno w niego wierze ;:215
Patuśku ja tez odkąd go zobaczyłam to czułam ,ze mój ci on ;:173 Bardzo załuje ,ze nie ma do niego dołu...byłby boski ;:173 Mam takich zaprzyjaznionych ludzi co handluja takimi cudami...a tam ...lepszymi ,bo ten przeciez jest do renowacji i niekompletny ;:108 Oni jezdża po targach staroci i skupuja rózne cudeńka..za grosze zazwyczaj ,ja kasiasta nie jestem to lubie takie okazje ;:108 Swój kredens kuchenny kupiłam od pewnego pijaczka za 100 zł ,Kredens w saloniku przytachałam prawie ze śmietnika ...ktos wyrzucił , a ten jest za 150 zł Rhapsody jest sliczna i jak ładnie pachnie ;:138 Dla ciebie poranna fotka owej slicznotki

Obrazek

Rhapsody in Blue

Obrazek

Lidlowa na razie ładny ma kolorek...czekam az sie rozwinie .....
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Poranne róże w moim ulubionym kolorze :D
Czy u Ciebie Dorotko też jest tak zachmurzone niebo. U mnie niemal ciemno. A przecież miała już być pogoda ;:223
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Dorciu ;:196 słonko u mnie też, a i komary tną! wystarczy na chwilę przystanąć. Do tej pory tunel był wolny a teraz zwiedziały się i też fruwają. Chmur sporo więc niespodzianki też pewnie będą :(
Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

To i ja kawę porządną zostawiam :wink: , u nas dziś słoneczko, piękna pogoda (na razie). :wit
Obrazek
lublinianka
200p
200p
Od: 18 kwie 2013, o 20:28

Post »

jak ja tu lubię zaglądać! :D piękne letnie zdjęcia, mnóstwo kwiatów, dobre wieści /masz zdolnego synka!/ i nawet regionalna nuta przewija się co jakiś czas :D żyć, nie umierać! :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hejka goscie moje kochane ;:196 U mnie pochmurno ,czasem tak wieje ze az przegina, ciemne chmury ...chyba tak juz zostanie ...niestetyż :idea:
Aneczka ;:196 Lubisz taki kolorek :wink: i ja bardzo ...u mnie tez pochmurno i chmury coraz ciemniejsze i zimo wiesz :roll:
Dla ciebie poranna lidlowa...rozwija siei moze bedzie zgodna z tym ślicznym obrazkiem na etykiecie :uszy Jak na razie ładniusia

Obrazek

Marysiu słoneczko niestety powitało tylko dzionek i sobie gdzieś poszedło :roll:Moze zaraz sie wystawie na żer komarów....no chyba ,ze się jednak wykręcę :roll:" Lew "chyba leży na tarasie i w chwasciory nie pójdę ;:224
Danuśka taką macie ładna pogodę ;:oj Super ....moze i do nas w końcu dojdzie ,....przysiadam sie do kawunii bo u mnie cisnienie leci na łeb na szyję i spac mi sie chce ;:219
Lublinianka ziomalko...jak miło cie zobaczyc ;:196 Fajnie jak zagladasz...no jakos pogoda ducha dopisuje ostatnio...i niech tak juz zostanie, mogłaby jeszcze pogoda na zewnatrz sie wyklarowac ...bo jakosa tak ...zimnawo jest u mnie wiesz :roll: Ale zdecydowanie zyc ...nie umierac , nawet w deszczu ;:306

Obrazek

Chyba Excalibur :roll:

Obrazek

No nie mogę się doczekac na tego Pierre de Bonnarda a ten prawie ani drgnie ;:65
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Witaj Dorotko :) pospacerowałam wśród Twoich pięknych róż, i nacieszyć się nie mogę kolorem i zapachem ich ;:oj :)
Pięknie U ciebie :D
Przyłączam się do gratulacji dla Maturzysty
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Jak miło poogladać Twoje zdjęcia -przyłączam się do gratulacji dla Maturzysty
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko pogoda się utrzymała i nie jest źle jak jeszcze jutro tak będzie to może coś powyrywamy! :lol:
Różyczek masz dużo i tak ładnie kwitną :D
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dorotko i u mnie było mokro i zimno. Brrrr... Kiedy wreszcie zrobi się aura stosowna do wakacji??? No i odpowiednia dla naszych róż???
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Dorotko.U mnie nie padało,,ale zimno i wietrznie,zeeby nie zgnusnieć poleciałam z Martą na kilki.Jak szła za mną pytałam czy nie widzi jak gdzies leci moja talia,ale niestety nie widziała i będę musiała męczyć się jeszcze z tymi kilogramami. ;:145
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko :wit
Mam bardzo pracowity ten tydzień i ani myślę o wizycie na górce ,chyba że w sobotę.
Wbrew pozorom bardzo podoba mi sie pogoda ,rześkie powoetrze sprawia że jeszcze funkcjonuję.
Dorotko miłego dzionka ci życzę ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”