W sypialni tylko jedna ściana jest do kitu i będzie do poprawki, ale pies ją drapał!
Agness moja metamorfoza salonu trochę potrwa, bo nie mam kompletnie czasu teraz na wędrówki po necie i sklepach w poszukiwaniu dodatków, a to nimi zamierzam dokonać właściwej metamorfozy. Malarz mi odradził kolor różowy przy oknie i miał racje, muszę poszukać jednokolorowych zasłon, w odcieniu koralowym. hahah, ciekawe czy znajdę

Agnieszko agatko w sumie to prawda, jestem w redakacji, więc jestem redaktorem

Iwonko w listopadzie będę częściej na pewno! Teraz praca intensywna przede mną i nie mam pojęcia kiedy wsadzę cebule do ziemi

Julka witaj! Bailando jest genialna! Będę szukać ciepłych kolorystycznych dodatków, bo mam dużo beżu w domu.
Marzenko dziękuję

Edytko wiesz, że ja też nie cierpiałam pisać? A tu proszę

Reniusia 20 witam Cię bardzo serdecznie! Jest mi ogromnie miło, że Ci się u mnie podoba. Zapraszam częściej!
Kasiek dziękuję bardzo

Madzia ogrodnik milczy uparcie

Grażynko bardzo dziękuję, ogród przez ostatni miesiąc ogarniał się sam....Ale porządki czas zacząć, w domu juz porobione, zdjęcia będą jak aranżacja kolorystyczna się zmieni

Małgosiu to prawda, daje dużo satysfakcji, integruje ludzi i mogę mieć swoją rubrykę