Monia suporeksy i zaprawa ważna rzecz na działce jak chce się mieć dach nad głową. To jest jeszcze stosunkowo tanie. Ty dopiero zaczniesz pieniądze wydawać jak będzie stan zamknięty na te wszystkie pierdoły
No a przecież roślinki w ogrodzie też muszą być
Tylko Ty mi się tu chwal na jakież to różyce Justyna Cię namówiła
Ewuś no sama jestem ciekawa czy coś mu z tego wyjdzie. Mi bardziej odpowiadają tradycyjne, prostokątne ale w ramach samorealizacji niech się bawi
Jeśli kupowałaś u naszego Emila to byłoby duże prawdopodobieństwo zakwitnięcia liliowców ale jeśli z innych źródeł to ja ręki pod toporek nie kładę
Aga byłam taka happy, że jest następny liliowiec i .... zapomniałam go zmierzyć. Ale nie powiedziałabym iż jest bardzo duży. Jak zakwitnie następny pączek to zmierzę, chociażby z ciekawości
Ja nigdy nie patrzyłam tak łaskawym okiem na trawy jak w tym roku. Nie wiem czy to jakiś omen czy jak
Justyś przede wszystkim jak możesz tak naciągać Monię na wydatki różane jak ona suporeksy ma w głowie

Rób tak dalej, ja pochwalam
Kompozycja skrzyniowa i różyczki dziękują
Mariolcia 
mój Ty dobry duszku
Maju przyjęłam bezwzględną taktykę wobec eMa - jak któraś z Was chwali jego wyroby to wszystko przekazuję. A on jak zwykły facet łasy na wszelkie pochwały a do tego jeszcze od obcych mu osób to zaraz pęcznieje i podwójnie rośnie

I takim sposobem mam w chałupie zadowolonego ogrodowo faceta i kolejne pierdoły w "pomyślunku"
Zgadza się to kolejne 2 sztuki NN
Pierwsze 2 zdjęcia to ta sama róża, a 3 zdjęcie to kolejna. Ja je pamiętam od bardzo dawna w ogrodzie. Niektóre zimy trochę przemarzają, ja je ostro przycinam a one kwitną dalej ku naszej uciesze
Iwonko ja już o skrzynie to dawno mówiłam ale u facetów to wszystko musi nabrać toku i mocy urzędowej. Ważne, że już są
Matę założyliśmy z bardziej prozaicznych pobudek. Po wycięciu dużych brabantów chcieliśmy mieć większą izolację wizualną od tego co jest z drugiej strony płotu, tym bardziej, że na tej wysokości mamy taras. A ja nie to że jestem mało towarzyska ale nie przepadam, gdy ktoś mi w filiżanki zagląda
A mata na pewno z lekka od wiatru chroni i dodatkowo zdobi