perdii-Gosiu weekend spędziłam i w Krakowie i w Sanomierzu,było cuuudnie,szkoda,że czas tak szybko leci i do domciu i tydzień zwykły znowu mamy
Mariolu;sweety-Aniu ;Sylwia85; Wiola;Karolina; cieszę się ,że podobaja się wam moje brateczki,ja je bardzo lubię ,są takie żywe,aż buzia sie do nich śmieje ,ogród z nimi jest weselszy:D
Małgosiu;Bogusiu;Marto; julianna; ja też bardzo lubię ten wiersz -"W Kwiatach"- Basi Turajczyk i bratki też;:108
Beata TWitaj,hosty,żurawki,lilie i liowce to moje ulubienice

Ale też kocham całe mnóstwo innych kwiatów i roślin
AGNESS dziękuję za słowa uznania

Wszystko i małe i duże w ogrodzie cieszy,
IWONA1311 nic się nie stało,na piwonie juz niedługo przyjdzie czas,chociaz ja mam ich tylko 3 czy 4
Tosia1;bozunia;Renatko; wszystkiego w swoim ogrodzie nie można mieć,,,,dobrze,że mamy róznorodne,,,jest co ogladać u drugich
bina12 Witaj,to dobrze,że w ogóle mnie znalezłaś

Wiosna szaleje , róznymi barwami,kształami ,oj cuuudnie jest

Może się doczekasz w końcu na dostawę roślinek,może wszystko będzie ok.Moje dostawa w tym roku u Marisza -szytnica,wkurzyła mnie.Zamawiałe\am jeżówki dostałam 1 zamaist 2,zamawiałam liliwca 1 ,wsadził mi 3,a innych roślin ,nie dała wszystko poplątał
A to wiosenny czar;
Dąbrówka rozłogowa

konwalia

uwielbiam ten zapach
Hosta War Paint z dnia na dzień coraz większa i piękniejsza; z lewej hosta Paradise Glory;

Hosta June moja ulubienica;

hosta Paradigm

Hosta orange marmalade jeszcze słobo wybrawiona;

lilaki też mają swoje 5 minut;