Witam wieczorową porą moich Drogich Gości
Basiu dzisiaj myślałam o Tobie , bo posiałam nasiona orlika tego z awatarka i czekam aż coś się ukaże
Milenko dziękuję , ja nie muszę aż tak nurkować - rośnie przy ścieżce
Wiolu o tak przyszłą wreszcie, podoba się w sierpniu mogę się podzielić
Jurku chyba nie tylko ja
Polu to najpiękniejsza pora roku
Marysieńko jutro go zlikwiduję, jak młodziutki to ładny
Beatko oj dzisiaj tom prawie lato, a roślinki rosną w oczach! dawno u Ciebie nie byłam
Elu u Ciebie nie ma wiosny
Pati mnie wszystko boli
Liliowce które zamówiłam, to:
Shuffle The Deck, Blue Eyed, Curls, My Friend Floyd, miniatura Dixie Blues, Reptor Rap, Scary Mary, ale muszę sprawdzić czy się zgadza zamówienie ze stanem faktycznym
Iwonko ZJ modrzewie będą tylko skracane, a piła już wcześniej dawały oznaki swojej marności

czosnek też mam ale robią skalniak wlazłam mu w paradę, może też sobie przekopałaś
Iwonko PM bo masz gdzie te zasieki wyrzucić u nas utylizacja i droga i niezorganizowana. U nas upał!
Dorotko też pragnę deszczu jak kania dżdżu

a ja liliowców mam coraz więcej, bo też je bardzo lubię
Kalil Aniu dużo osób ma uczulenie na leszczynę jedni na orzechy inni na pylenie

u mnie też lato!
Izo moi panowie jakby zaczęli ciąć ręczną to musieliby chyba tydzień stacjonować. Ja musiałam zamontować wąż i podlać
Anusiu rzeczywiście dzisiejszy dzień był późno wiosenny, ale u mnie pod lasem leży jeszcze śnieg, a wczoraj brałam kompost to w środku jest zamarznięty

Róże z Rosarium przyszły z gołym systemem korzeniowym, ale niektóre c.d. zamówienia przyjdzie w maju w doniczkach.
Polu już się nie mogę doczekać i krzyżówki mogą wyjść ciekawe
Dario ale modrzewie będą tylko częściowo obcinane