Dzisiaj ...a właściwie wczoraj ... jestem tak zmęczona ...że idę spać ...a jutro Wam odpowiem / odpiszę na serdeczne wpisy ...wybaczcie ...za dużo sobie biorę ostatnio tak na głowę , jak i do serca ...drugi dzień boli mnie łeb ...bo to już nie głowa ...czuję się , jakby mi puchła , rozsadza ją coś - czy co ?
Rzucę tylko co kupiłam mojej ukochanej wnusi i co zrobiłam ...własnoręcznie ...
Ulewa wtorkowa ...droga zamieniła się w rwący potok ...sąsiadki pole pod wodą ...ziemniaki i kukurydza płynęły
Kupiłam Oliwce na uroczystość Komunijną ...na popołudnie ...taką sukieneczkę " Śnieżka " się zwie .
I taką spódniczkę ...
Wkrótce rozkwitnie bez ....
Taki jest początek ...strona główna Albumu Komunijnego dla Oliwki ...
Jak Ty sie za coś kochana bierzesz to wszystko wychodzi perfekcyjne Ten album jest piękny
Oliwcia na pewno się ucieszy z sukieneczki ...mała królewna babuni
Bardzo lubię poglądowe zdjęcia na ogród więc zrobiłaś mi dużą przyjemność .Cudny kąt nad oczkiem
Pozdrawiam serdecznie i ślę gorące buziaki
Kącik koło oczka rzeczywiżcie piękny. Jagódko, za rzadko pokazujesz nam ten zakątek, poproszę częściej.
Album komunijny bardzo ładny, sukienka dla Oliwki też.
Współczuję oberwania chmury. U mnie popaduje od kilku dni, dzisiaj padał grad i zrobiło się zimno.
Jagódko, ależ Ty zdolniacha! Piękny album! Podziwiam, bo ja nie miałabym cierpliwości do takich prac. A sukieneczka jak dla księżniczki! Ten zakątek z oczkiem uroczy, nie wiedziałam, że masz oczko
Jagódko moja Droga!
Przyszłam Cię odwiedzić, dawno nei zaglądałam....
Mam nadzieję że po zimie jesteś pełna energii do pracy ogrodzie. U nas zima się przeciągnęła i nei mogłam się doczekać pracy w ogrodzie. A wiosna to dobra pora ,żeby zrzucić parę kg, praca w ogródku, słońce, zawsze pomagają mi pozbyć się kilku zbędnych kg, chociaż teraz trudniej niż kiedy miałam 20- kilka lat.
Czy Twoja magnolia kwitła normalnie czy krócej? Moje coś bardzo szybko zakwitły i zrzuciły płatki....
Dzień dobry, Jagódko!
Mam nadzieję, że głowa wydobrzała i czujesz się lepiej... czy zmęczenie odpuściło?
Stroje dla Oliwki jak i album przepiękne... Mała będzie wyglądać jak aniołek
Cieszę się, że sfotografowałaś swoje oczko wodne - wszak teraz zakwitają rośliny najpiękniej je zdobiące
Pozdrawiam, z serdecznościami, A.
No właśnie....
Stroje piękne dla księżniczki, album wyszedł
A Iga milczy obraziła się, czy co...
P.S Ja osobiście czekam na kolejną porcję zdjęć, wszak ogród bujny, a wiosna w pełni