Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Czy ja naprawdę jeszcze u Ciebie nie byłam??? ;:oj No to juz teraz będę :D
I na poczatek zobaczyłam piekny murek i piękne kwiatki ;:108
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Nie byłaś na mur beton ;:185 Takiego gościa nie mogłabym nie zauważyć :wink: Miło mi będzie bardzo,jak w natłoku prac w ogrodzie,w labiryncie wątków trafisz czasem do mnie ;:196
Basiu kochana,białego fiołka(ki) masz jak w banku !Cały czas myślę i planuję spotkanie 25,choć nie uwierzysz,piętrzy się wszystko na potęgę.Rozmawiałam z mężem i przesunęliśmy wyjazd na godziny popołudniowe,żebym w łodzi nie musiała tak gnać!W takim razie do miłego,zdzwonimy się :wit A hortensja aktualna,czy wydałaś (ta trzymana na balkonie)?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Mirusiu, to chyba wszystko przez to, że spotykamy sie w innym wątku i mam taką świadomość, że się z Tobą kontaktuję :D
Ale to się zmieni! ;:108
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Żle zrozumiałaś!Ja do Łodzi przyjeżdżam rano,bez zmian ,ale zanosiło się ,że jak zwykle,jak po ogień!Mamy wyjazd inny po moim powrocie do domu i ten przełożyliśmy na popołudnie,żebym mogła w łodzi być np.godzinkę dłużej. :D Teraz jasno napisałam? :D

-- 23 kwi 2013, o 23:47 --

Ewuniu liczę na to :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Jak się cieszę na spotkanie ;:138 Basiu jak nie będzie Bogusia .............to Mirka wykorzystamy ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mirko podziwiam wyhodowaną sasankę ,w przyszłym roku i ja spróbuję z nasion. Coś nie mam do nich szczęścia jak wsadzam sadzonki to albo zmarnieją albo nie przetrzymają zimy. Takie własnej produkcji dają chyba dużo satysfakcji ;:63
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja mam tylko dwie sasanki, ale bardzo mnie zauroczyły, chyba też spróbuję wyhodować z nasion, może się uda. Zdolna jesteś Mirusiu dalej będę chwalić Twoje murki Piękne ;:3 wychodzi i już czas najwyższy ,żebym wybrała się na działkę. Miłej środy Mirko. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Mireczko bujna kępa liści przy kamieniu o którą pytałaś przypomina mi wielosił błękitny. Mi sasanki się nie rozsiewają..
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Uff,czas na forum :D Najpierw napiszę,że bardzo się ciesze na spotkanie forumek(ków?) w Łodzi :heja Wstaję o 4 więc nie posiedzę tu długo ;:131 Że co,że wcześnie?No przecież ja na rubieżach łódzkiego mieszkam :wink:
Olu,teraz sobie zakoduję,że to wielosił.Sasankę pokazałam jedną,najwcześniej zakwitającą, ale mam ich więcej ;:oj Nie mam czasu dziś wkleić,ale nadrobię ;:108
Basiu już uzgodnione,prawda :wink:
Julianno,środa była przede wszystkim pracowita,ale przez to bardzo miła ;:7 To wielka satysfakcja wyhodować z nasion.Teraz tylko żeby dobrze zimowały,nie wspomnę o rozsiewaniu ;:215
Beatko jakbyś o moich doświadczeniach pisała ;:224 Ileż to razy kupowałam a po przekwitnięciu znikały ;:222 Spróbuj na przyszły rok,na pewno się uda ;:333
Romciu, ;:196
Mój ci on cz. 3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Mirko jak jeszcze zakwitnie na niebiesko (są też chyba inne kolory) to będziesz pewna. Lubię ten kwiat, jakoś chyba bardziej niż inne. Może dlatego że był to jeden z pierwszych jakie sadziłam w ogrodzie. Chciałam jeszcze cię zapytać o wierzbę pienną - jest bardzo gęsta, jak często jest przycinana i w jakim terminie?
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Olu wierzbę tnę wtedy,gdy kotki już przestają zdobić i zaczynają rozwijać się listki.Zawsze cięłam radykalnie a w tym roku skróciłam tylko pędy,żeby nie zasłaniały cebulowych pod nią rosnących.Nie dziwię ci się,że wielosił ci się podoba,on jest piękny z liści nawet.
Jestem podekscytowana,przed chwilą wróciłam z Łodzi ze spotkania forumowego.Jaka szkoda,że czasu tak mało i musiałam wracać do codzienności.Gościła nas przemiła Barabella,przybyła kwitnąca jak zwykle Romcia i nowo poznana promieniująca optymizmem Ella52.Bogdan i Mirek szybko uwinęli się ze składaniem pachnącego nowością stołu i od razu go przetestowaliśmy.Wygląda solidnie i na pewno lata posłuży ;:215 Kochani ,jeszcze raz bardzo dziękuję,polecam się pamięci na kolejne spotkania i lecę do ogrodu sadzić dzisiaj kupione 2 Jackmanii oraz lilie od ewy-rozanki,które przyszły pod moją nieobecność ;:oj Aha,jeszcze sadzonki żeniszka od Barabelli.Zobaczyłam jak imponujące zasiewy udały się jej w tym roku. :shock: Wszystko pięknie oznakowane,po prostu profeska ;:333 Ileż ja się jeszcze muszę uczyć ;:131 Szczęście,że mam od kogo ;:196 Zakupy pokażę wieczorem,bo może z moim netem nie iść tak łatwo a tu czas nagli!
Mój ci on cz. 3
ella52
200p
200p
Od: 8 lut 2011, o 18:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
Milo mi że Cię poznałam, jesteś bardzo fajna kobitka ;:196
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Też się bardzo cieszę że miałam się okazję z Wami spotkać i poznałam przemiłą ELĘ ...........nie ma swojego wątku to tutaj wpisuję ;:138 ;:196
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie!Wątku nie ma a taki piękny ogród nam dzisiaj pokazała ;:138 Mobilizujmy Elę do założenia wątku ;:108 Zdecydowanie ma co pokazywać ;:215 Moje Jackmani już posadzone,lilie też,dostałam 2cebulki mieczyków gratis,ciekawa jestem jak zakwitną?Żeniszki też,mam nadzieję,że rozkrzewia się ładnie.
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Gratuluję udanego spotkania, Mireczko! Uwielbiam spotykać się z forumowiczami :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”