Ogródek AGNESS
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Wiosenka prześliczna. Szczególnie nie mogę się doczekać kwiatów na drzewach owocowych 

- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Cudeńko zdjęcia pełnia kwitnienia to lubię

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przeganiaj, przeganiaj zimę, niech się w końcu wystraszy
Śniegu prawie nie mam, gdzieniegdzie bure placki, a mróz coraz mniejszy-dziś tylko -12.

Agnieszko zamawiając chodziło mi głównie o Stella d'Oro który tak cudnie u ciebie kwitnie. No i dobrałam kilka roślinek, żeby nie jechał samotnie. Skrzydlinka i naradka szykują się do kwitnięcia. Kwiatuszka ma zawilec gajowy (chybaAGNESS pisze:Aniu pochwal się kochana co będzie Ci kwitło w donicachjakie kwiatuszki zamawiałaś ???

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Agnes wyczarowujesz swoimi łapkami takie cuda że powinnaś poświęcić temu cały swój czas , widziałam wianki u Aguni, są równie śliczne co te które Ty pokazałaś
Co do kiermaszu to pewnie za rok będzie więcej chętnych , potrzeba czasu żeby się to rozniosło i zadomowiło w tradycji, tak bywa w innych miejscowościach.
Tulipanki masz śliczne i takie fajne kępki, aż miło się patrzy i oby takie widoki były już na żywca

Co do kiermaszu to pewnie za rok będzie więcej chętnych , potrzeba czasu żeby się to rozniosło i zadomowiło w tradycji, tak bywa w innych miejscowościach.

Tulipanki masz śliczne i takie fajne kępki, aż miło się patrzy i oby takie widoki były już na żywca

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Przepiękne kwitnienia, szczególnie drzewek owocowych tym razem.
Pięknie.
Pięknie.
Pozdrawiam, Agata.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Maryniu.... no wiosna w końcu musi przyjść, nie ma mowy...... chociaż jak na razie, to wygląda na to, że przyjdzie lato od razu
U mnie nadal leży mnóstwo śniegu..... miejscami po kostki, a miejscami po uda
'W ogóle nie czuję atmosfery świąt.....
RM witaj w moim ogródku
Serdecznie zapraszam
Jadziu, moje niestety zakopane pod grubą warstwą śniegu, ale myślę, ze jak stopnieje, to kwiaty wystrzelą błyskawicznie do góry, bo na pewno cały czas czekają w blokach startowych
Aniu tak.... to chyba najpiękniejszy okres, kiedy drzewa pokrywają się bielą...... ogromne pachnące bukiety
Ewuniu mam nadzieję, że już za chwilę takie widoczki pojawią się w ogrodach
Ewuniumaj to przykre, że przy takich dużych mrozach nie ma śniegu...... roślinki wystawione na niesprzyjające warunki..... u mnie śniegowa kołdra gruba.... miejscami nawet po uda... chociaż bardziej nasłonecznione miejsca to tylko po kostki. Ja szczególnie boję się o róże..... mam porządny uraz z poprzedniego roku...
Aniu cudne roślinki kupiłaś, na pewno wspaniale będą wyglądały w ogródku
Moja szarotka niestety nie przetrwała...
A u Ciebie zaczyna się kwitnąca wiosna na parapecie
Majeczko dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, to naprawdę cieszy, jeśli efekty pracy, która jest wielką pasją podobają się innym osobom
Co do kiermaszu, to mam nadzieje, że masz rację, bo to naprawdę fajna sprawa
Już widoku tulipanków nie mogę się doczekać.... ale myślę, że jak tylko śnieg stopnieje to kwiaty zaczną pojawiać się na wyścigi.... już pewnie czekają z niecierpliwością na ciepełko, tak jak i my...
Agatko kocham kwitnące drzewa owocowe.... to chyba najpiękniejszy czas .... marzy mi się rajska jabłoneczka, ale nie wiem, czy są odmiany karłowe, a tyko taką mogłabym posadzić w swoim ogródku...

RM witaj w moim ogródku

Jadziu, moje niestety zakopane pod grubą warstwą śniegu, ale myślę, ze jak stopnieje, to kwiaty wystrzelą błyskawicznie do góry, bo na pewno cały czas czekają w blokach startowych

Aniu tak.... to chyba najpiękniejszy okres, kiedy drzewa pokrywają się bielą...... ogromne pachnące bukiety

Ewuniu mam nadzieję, że już za chwilę takie widoczki pojawią się w ogrodach

Ewuniumaj to przykre, że przy takich dużych mrozach nie ma śniegu...... roślinki wystawione na niesprzyjające warunki..... u mnie śniegowa kołdra gruba.... miejscami nawet po uda... chociaż bardziej nasłonecznione miejsca to tylko po kostki. Ja szczególnie boję się o róże..... mam porządny uraz z poprzedniego roku...
Aniu cudne roślinki kupiłaś, na pewno wspaniale będą wyglądały w ogródku

A u Ciebie zaczyna się kwitnąca wiosna na parapecie

Majeczko dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, to naprawdę cieszy, jeśli efekty pracy, która jest wielką pasją podobają się innym osobom

Już widoku tulipanków nie mogę się doczekać.... ale myślę, że jak tylko śnieg stopnieje to kwiaty zaczną pojawiać się na wyścigi.... już pewnie czekają z niecierpliwością na ciepełko, tak jak i my...
Agatko kocham kwitnące drzewa owocowe.... to chyba najpiękniejszy czas .... marzy mi się rajska jabłoneczka, ale nie wiem, czy są odmiany karłowe, a tyko taką mogłabym posadzić w swoim ogródku...
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
ooo, wspaniałe te zdjęcia kwitnacych drzew... śliczne 

- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
No i od razu człowiek ma lepszy nastrój
...jak się u Ciebie kolorków naogląda.
Ale żeby uzyskać wielkanocny nastrój to chyba musiałabym własnoręcznie wszystkie jajka świata pofarbować...
Za oknem dalej biało, słońca brak...a tu już Wielka Środa przecież jest...

Ale żeby uzyskać wielkanocny nastrój to chyba musiałabym własnoręcznie wszystkie jajka świata pofarbować...

Za oknem dalej biało, słońca brak...a tu już Wielka Środa przecież jest...

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
To tak jak ja. Za płotem mam sad jabłkowy, który przez chwilę zamienia się w niebiańsko-kwitnący rajsweety pisze:Wiosenka prześliczna. Szczególnie nie mogę się doczekać kwiatów na drzewach owocowych

- AGNESS
Mariolu uwielbiam kwitnące drzewa....a w równym stopniu przebarwiające się w jesienne barwy
Kasiu no niestety ..... na dworze nie ma nawet odrobiny nastroju świątecznego...... dziś wyszłam na troszkę i zmarzłam jakby to był luty, a nie koniec marca
Mnóstwo śniegu, mróz, wiatr głowę chce ukręcić.... obrzydliwość. Pięknie wydaje się jedynie przez okno..... wspaniałe słońce
Madziu to masz naprawdę bajeczne widoki, jak taka masa drzew zaczyna kwitnąć

Kasiu no niestety ..... na dworze nie ma nawet odrobiny nastroju świątecznego...... dziś wyszłam na troszkę i zmarzłam jakby to był luty, a nie koniec marca

Madziu to masz naprawdę bajeczne widoki, jak taka masa drzew zaczyna kwitnąć

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Agnieszki, tulipanki Tarda w takiej masie urocze! Posadziłam je jesienią pamiętna tych obrazków z Twojego ogrodu, ale znikły pod śniegiem i nie widać czy wschodzą...
Pozdrawiam serdecznie w oczekiwaniu na wiosnę...

Pozdrawiam serdecznie w oczekiwaniu na wiosnę...

- AGNESS
Kasiu na pewno wzejdą i pięknie zakwitną
Ja uwielbiam wszystkie botaniczne tulipanki. W ogóle mam słabość do wszelakich ogrodowych maluchów
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam

Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Na pewno są karłowe odmiany owocowych
Tylko nie wiesz jeszcze, gdzie szukać 

Tak, Agusiu - takiej wiosny jak na ostatnich zdjęciach nam potrzeba: ciepłej, słonecznej, z mnóstwem kwitnącego kwiecia wszelakiego
Piękne obrazki!

Piękne obrazki!