Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Wiosenka prześliczna. Szczególnie nie mogę się doczekać kwiatów na drzewach owocowych ;:138
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Cudeńko zdjęcia pełnia kwitnienia to lubię ;:215 ;:215
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przeganiaj, przeganiaj zimę, niech się w końcu wystraszy :D Śniegu prawie nie mam, gdzieniegdzie bure placki, a mróz coraz mniejszy-dziś tylko -12.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06

Post »

AGNESS pisze:Aniu pochwal się kochana co będzie Ci kwitło w donicach :D jakie kwiatuszki zamawiałaś ???
Agnieszko zamawiając chodziło mi głównie o Stella d'Oro który tak cudnie u ciebie kwitnie. No i dobrałam kilka roślinek, żeby nie jechał samotnie. Skrzydlinka i naradka szykują się do kwitnięcia. Kwiatuszka ma zawilec gajowy (chyba ;:173 w każdym razie płatki zgubił :lol: ). Do komletu jest jeszcze zawilec żółty i roślinki na skalniak- rozchodnik i szarotka alpejska.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Agnes wyczarowujesz swoimi łapkami takie cuda że powinnaś poświęcić temu cały swój czas , widziałam wianki u Aguni, są równie śliczne co te które Ty pokazałaś ;:215
Co do kiermaszu to pewnie za rok będzie więcej chętnych , potrzeba czasu żeby się to rozniosło i zadomowiło w tradycji, tak bywa w innych miejscowościach. :uszy
Tulipanki masz śliczne i takie fajne kępki, aż miło się patrzy i oby takie widoki były już na żywca ;:215
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Przepiękne kwitnienia, szczególnie drzewek owocowych tym razem.

Pięknie.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Maryniu.... no wiosna w końcu musi przyjść, nie ma mowy...... chociaż jak na razie, to wygląda na to, że przyjdzie lato od razu :roll: U mnie nadal leży mnóstwo śniegu..... miejscami po kostki, a miejscami po uda :roll: 'W ogóle nie czuję atmosfery świąt.....

RM witaj w moim ogródku :wit Serdecznie zapraszam :D

Jadziu
, moje niestety zakopane pod grubą warstwą śniegu, ale myślę, ze jak stopnieje, to kwiaty wystrzelą błyskawicznie do góry, bo na pewno cały czas czekają w blokach startowych :D

Aniu tak.... to chyba najpiękniejszy okres, kiedy drzewa pokrywają się bielą...... ogromne pachnące bukiety :D

Ewuniu mam nadzieję, że już za chwilę takie widoczki pojawią się w ogrodach :D

Ewuniumaj to przykre, że przy takich dużych mrozach nie ma śniegu...... roślinki wystawione na niesprzyjające warunki..... u mnie śniegowa kołdra gruba.... miejscami nawet po uda... chociaż bardziej nasłonecznione miejsca to tylko po kostki. Ja szczególnie boję się o róże..... mam porządny uraz z poprzedniego roku...

Aniu cudne roślinki kupiłaś, na pewno wspaniale będą wyglądały w ogródku :D Moja szarotka niestety nie przetrwała...
A u Ciebie zaczyna się kwitnąca wiosna na parapecie ;:oj

Majeczko dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, to naprawdę cieszy, jeśli efekty pracy, która jest wielką pasją podobają się innym osobom ;:196 Co do kiermaszu, to mam nadzieje, że masz rację, bo to naprawdę fajna sprawa :D
Już widoku tulipanków nie mogę się doczekać.... ale myślę, że jak tylko śnieg stopnieje to kwiaty zaczną pojawiać się na wyścigi.... już pewnie czekają z niecierpliwością na ciepełko, tak jak i my...

Agatko kocham kwitnące drzewa owocowe.... to chyba najpiękniejszy czas .... marzy mi się rajska jabłoneczka, ale nie wiem, czy są odmiany karłowe, a tyko taką mogłabym posadzić w swoim ogródku...
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

ooo, wspaniałe te zdjęcia kwitnacych drzew... śliczne :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

No i od razu człowiek ma lepszy nastrój ;:138 ...jak się u Ciebie kolorków naogląda.
Ale żeby uzyskać wielkanocny nastrój to chyba musiałabym własnoręcznie wszystkie jajka świata pofarbować... :wink:
Za oknem dalej biało, słońca brak...a tu już Wielka Środa przecież jest... ;:224
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

sweety pisze:Wiosenka prześliczna. Szczególnie nie mogę się doczekać kwiatów na drzewach owocowych ;:138
To tak jak ja. Za płotem mam sad jabłkowy, który przez chwilę zamienia się w niebiańsko-kwitnący raj ;:167
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mariolu uwielbiam kwitnące drzewa....a w równym stopniu przebarwiające się w jesienne barwy 8-) :lol:

Kasiu no niestety ..... na dworze nie ma nawet odrobiny nastroju świątecznego...... dziś wyszłam na troszkę i zmarzłam jakby to był luty, a nie koniec marca :roll: Mnóstwo śniegu, mróz, wiatr głowę chce ukręcić.... obrzydliwość. Pięknie wydaje się jedynie przez okno..... wspaniałe słońce :D

Madziu to masz naprawdę bajeczne widoki, jak taka masa drzew zaczyna kwitnąć ;:oj
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszki, tulipanki Tarda w takiej masie urocze! Posadziłam je jesienią pamiętna tych obrazków z Twojego ogrodu, ale znikły pod śniegiem i nie widać czy wschodzą... :roll:
Pozdrawiam serdecznie w oczekiwaniu na wiosnę... :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu na pewno wzejdą i pięknie zakwitną ;:196 Ja uwielbiam wszystkie botaniczne tulipanki. W ogóle mam słabość do wszelakich ogrodowych maluchów :roll: :lol:
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Na pewno są karłowe odmiany owocowych :D Tylko nie wiesz jeszcze, gdzie szukać :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Tak, Agusiu - takiej wiosny jak na ostatnich zdjęciach nam potrzeba: ciepłej, słonecznej, z mnóstwem kwitnącego kwiecia wszelakiego ;:167
Piękne obrazki!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”