Ogródek-moje początki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek-moje początki

Post »

Też tak mam. Zajeżdżam na włości, otwieram furtkę, nic nie wyładowuję z samochodu tylko między grządki i robię obchód :;230 .
W zeszłym roku, to nawet 5 minut nie poleżałam na leżaczku ale jestem przeszczęśliwa. A jak już zrobię co zaplanowałam na dany dzień, to nie usiądę tylko chodzę i jak ta głupia przyglądam się swoim roślinkom. Staję i wpatruję się w nie :;230
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

jode22 pisze: .... to nie usiądę tylko chodzę i jak ta głupia przyglądam się swoim roślinkom. Staję i wpatruję się w nie :;230
Skąd ja to znam ! Patrzę, patrzę i nie wiem dokładnie czego ja w nich szukam. Znaczy wiem, :) chcę, żeby szybko mi urosły i podglądam czy już to się dzieje ... :;230 :;230
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj Asiu :-) widze ze Ciebie mozna ostatnio tylko noca spotkac :-) z Ciebie taki nocny marek hehehe
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

Asiu,ja to nawet kilka razy dziennie chodzę i gapię się na moje roślinki bo bardzo je lubię i nie żałuję czasu poświęconego dla nich,nie wspominając wysiłku i finansów.

Pozdrawiam Ania
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32

Post »

Asiu ,ja mieszkam już osiem lat i też bardzo czasu nie mam na leżakowanie ,zawsze dłubie przesadzam, dosadzam i myślę na drugi rok już sobie odpocznę, już tak zostanie ;:7 ;:7 ale gdzie tam? chciejstwa kuszą kupujemy i tak w koło macieju . Tak,tak nam już to zostanie :wink: tego niestety nałogu nie można wyleczyć ;:124 .Moj M pracuje w delegacji , ja obiad sobie gotuje latem jak ochota najdzie ,bo myślę szkoda czasu w zimę przy garach postoję ,a jak mam M to nim się wyręczm i on obiadek gotuje ;:215
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

misia53 pisze:Asiu ,ja mieszkam już osiem lat i też bardzo czasu nie mam na leżakowanie ,zawsze dłubie przesadzam, dosadzam i myślę na drugi rok już sobie odpocznę, już tak zostanie ;:7 ;:7 ale gdzie tam? chciejstwa kuszą kupujemy i tak w koło macieju . Tak,tak nam już to zostanie :wink: tego niestety nałogu nie można wyleczyć ;:124 .Moj M pracuje w delegacji , ja obiad sobie gotuje latem jak ochota najdzie ,bo myślę szkoda czasu w zimę przy garach postoję ,a jak mam M to nim się wyręczm i on obiadek gotuje ;:215
Misiu, z Ciebie baaardzo praktyczna kobieta ! :wink:
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

To tak jak ja. Mój eM gotuje obiad , a ja pracuję sobie na działeczce.Pan poda,Pani zje , Pan pozmywa.

-- 25 mar 2013, o 20:58 --

Tak , jak Jola napisała, jak zrobię już wszystko co mam zaplanowane na dany dzień , to chodzę po działce i przyglądam się.Jestem wtedy taka zadowolona i szczęśliwa,że nie odczuwam nawet zmęczenia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
romix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 paź 2010, o 21:45

Post »

julianna pisze:To tak jak ja. Mój eM gotuje obiad , a ja pracuję sobie na działeczce.Pan poda,Pani zje , Pan pozmywa.

-- 25 mar 2013, o 20:58 --

Tak , jak Jola napisała, jak zrobię już wszystko co mam zaplanowane na dany dzień , to chodzę po działce i przyglądam się.Jestem wtedy taka zadowolona i szczęśliwa,że nie odczuwam nawet zmęczenia.
Bo brzuszek pełny :lol:
U nas w domu Pan tylko zmywa ;:131 . Chyba, że nie ma wyjścia, to czasem i ugotuje :? .
Za to nigdy nie odmawia zjedzenia :;230 .
:wit
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Asiu!
Co słychać u Ciebie? A tam, mogę gotować i zmywać tylko niech już w końcu będzie ta wiosna!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Wiecie , można odwyknąć od gotowania . Mój eM bardzo lubi przebywać w kuchni i gotować, a ja to wykorzystuję. Z kolei na działce ja więcej pracuję a on mi tylko przeszkadza. Ja np. pielę, on robi obchód działki i dobre wrażenie a potem robi kawę. Tak uzupełniamy się wzajemnie. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Będę tu dopiero po świętach dlatego już dziś życzę Ci

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu zdrowych wesołych świąt Wielkiejnocy. Znów nam gdzieś zniknęłaś :) Pewnie gotujesz i sprzątasz..lub już świętujesz :)
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MID2006 pisze:Asiu zdrowych wesołych świąt Wielkiejnocy. Znów nam gdzieś zniknęłaś :) Pewnie gotujesz i sprzątasz..lub już świętujesz :)
Tak Madziu.... pracowity tydzień. I wcale nie jestem obrobiona :( Generalnie bardzo zmęczona i przybita tą pogodą za oknem.

Kochani, życzę Wszystkim Zielonym forumowiczom...
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych i ciepłych świąt Wielkanocnych :)

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu nie martw się aż tak . Takie mamy czasy że zdrowie najważniejsze a chwil na odpoczynek nie wiele. To co nie zdążysz zrobić zrobisz po świętach :) Nic się nie stanie. Ja co prawda tak nie lubię ale bardzo często jest to najrozsądniejsze rozwiązanie. Mam akurat teraz mniej obowiązków przy tych świętach, ale pamiętam że przy Bożym Narodzeniu była masakra już od 1 grudnia. Potem efekt jest taki że zamiast w święta być radosna itp to ja byłam zmęczona i wypruta. I myślałam tylko o tym żeby położyć się spać i odpocząć.
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie martwię się, staram się trzymać dystans do tego świątecznego wariactwa :wink:
A to moja Dalia :)

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”