MOJA skromna działeczka
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: MOJA skromna działeczka
Biedaku, współczuję, ja już dobrze się czułam a dziś z wielkim bólem ucha się obudziłam, no masakra jakaś 

- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonka o współczuje zdrówka
Byłam z m w Castoramie kupowaliśmy płotki drewniane na ogrodzenie więc dobry początek.

Byłam z m w Castoramie kupowaliśmy płotki drewniane na ogrodzenie więc dobry początek.
- iwona0042
Elegancik, fajny chłopczyk, tylko mało widoczny 

- colli28
- 500p
Iwonka mało widoczny bo fotosik mi się nie powiększył:(
Dzis o mały włos bym nie kupiła wierzba Hakuro-Nishiki nie wzięłam jej ponieważ nie mam gdzie tego trzymać nawet ogrodzenie zostawiliśmy w Castoramie można przechowywać 2 tyg.Nie mogę się już doczekać aż będę robić na działce ale chyba jak każdy
Patrzałam również na magnolie duże drzewka ale pani mówiła w sklepie że jak tylko się cieplej zrobi na pewno będzie jeszcze sporo drzewek spokojnie.
Iwonka co z twoim uchem
Zapomniałam dodać że były tanie cebulki mieczyków wszystkie miały kiełki widoczne dosyć!! wszystko si budzi do wiosny a tu wiosny nie ma
Dzis o mały włos bym nie kupiła wierzba Hakuro-Nishiki nie wzięłam jej ponieważ nie mam gdzie tego trzymać nawet ogrodzenie zostawiliśmy w Castoramie można przechowywać 2 tyg.Nie mogę się już doczekać aż będę robić na działce ale chyba jak każdy

Iwonka co z twoim uchem

Zapomniałam dodać że były tanie cebulki mieczyków wszystkie miały kiełki widoczne dosyć!! wszystko si budzi do wiosny a tu wiosny nie ma

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przystojniak jeszcze w wieku kiedy słucha sie rodziców, dziewczyny zdrowiejcie bo robota nas czeka po świetach 

- colli28
- 500p
Ewcia ja choć by miała dyszeć i sapać to idę na działkę
Zdecydowałam się właśnie dziś na prezencik dla siostry i dla siebie
Pokaże
http://www.mediaexpert.pl/katalog/maszy ... 24457.html
Dobry wybór maszynka mieli mięso trze ziemniaki na placki mieli ziemniaki na kopytka trze na mizerie robi wiórki na surówki cienkie i grubsze można również zrobić kiełbaskę lub makaronik i resztę można sobie rozbudować (dokupić) inne elementy jak jak wyciskarka do soków itp. więc dużo pomoże jak w kuchni będzie trzeba:)

Zdecydowałam się właśnie dziś na prezencik dla siostry i dla siebie

Pokaże
http://www.mediaexpert.pl/katalog/maszy ... 24457.html
Dobry wybór maszynka mieli mięso trze ziemniaki na placki mieli ziemniaki na kopytka trze na mizerie robi wiórki na surówki cienkie i grubsze można również zrobić kiełbaskę lub makaronik i resztę można sobie rozbudować (dokupić) inne elementy jak jak wyciskarka do soków itp. więc dużo pomoże jak w kuchni będzie trzeba:)

- iwona0042

- colli28
- 500p
Dzięki Iwonka 
A ja posprzątałam i czekam na męża i pączki do kawusi
Później lecę z mamą na zakupy szukamy dla niej kieccki na wesele i będziemy włosy farbować tnz. ja jej swoje mam zrobione ładna pogoda oby tak dalej miłego dnia dla wszystkich:)
Dzis testowanie maszynki do mielenia

A ja posprzątałam i czekam na męża i pączki do kawusi

Dzis testowanie maszynki do mielenia

- iwona0042
Powodzenia w testowaniu
i miłej uroczystości rodzinnej, ja będę świętować w pracy 

- colli28
- 500p
Witam od czego tu zacząć może od tego że sypie biały śnieg cały dzień i to chyba coś nie tak z ta pogodą
Jutro ślub mojej siostry ale ten czas leci .Co do testowania maszynki rewelacja oczywiście migusiem zrobiłam z synem placki ziemniaczane i frytki następnego dnia taka byłam zafascynowana że spaliło mi się ciasto w piekarniku
trudno.Następnego dnia budzimy się rano patrzymy a tu kałuża wody w kuchni trzasła nam lodówka
i dzis kupiliśmy nową
Ja chcę żeby było ciepło ta pogoda wykańcza cała społeczność FO I resztę
na pocieszenie mogę pokazać wysianie pomidorków

ale to dopiero początek ziemi już zabrakło poszło na kwiaty i inne i zamówiłam grudnika białego i łososiowego różowego już mam w posiadaniu pięknie mi się otworzyły kwiaty.

Osterku jeszcze nie wypróbowałam tych łupin z galopu wsypałam proszek do białego i włączyłam pralkę

Jutro ślub mojej siostry ale ten czas leci .Co do testowania maszynki rewelacja oczywiście migusiem zrobiłam z synem placki ziemniaczane i frytki następnego dnia taka byłam zafascynowana że spaliło mi się ciasto w piekarniku

Ja chcę żeby było ciepło ta pogoda wykańcza cała społeczność FO I resztę

ale to dopiero początek ziemi już zabrakło poszło na kwiaty i inne i zamówiłam grudnika białego i łososiowego różowego już mam w posiadaniu pięknie mi się otworzyły kwiaty.

Osterku jeszcze nie wypróbowałam tych łupin z galopu wsypałam proszek do białego i włączyłam pralkę

- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Oluniu, bardzo brudne najpierw namocz i natrzyj szarym mydłem, po 20 min. włóż do prali i dalej samo się zrobi.colli28 pisze:Osterku jeszcze nie wypróbowałam tych łupin z galopu wsypałam proszek do białego i włączyłam pralkę
Ja wklejam trzeci rok bez rejestracji w fotosiku - zdjęcia nie giną. To pewnie sprawka imageshack-aMandragora pisze:Na fotosik wrzucałaś pewnie zdjęcia bez rejestracji? Pewnie po prostu zostały usunięte z serwera. Spróbuj się zarejestrować (fotosik, imageshack) i dopiero wstawiać fotki, nie powinny ginąć:)

Też nie mogę obejrzeć większości Twoich zdjęć, _oleander_.
O ile pamiętam, tuż przy chałupie mieliście przecież przepiękny winobluszcz! Dlaczego choć na jeden z plotów nie zarzucić go? Będziesz miała od wiosny pięknie zielono, a potem jesienią tak się cudownie przebarwia! Tak wam zazdrościłam tego winobluszczu

- colli28
- 500p
Oster tak wiem że fotki poginęły teraz wrzucam zarejestrowana z IMage Shack oby pozostały
Zamówiłam 48szt.Wierzby hakuro-nishiki
Dla mnie połowa i dla Osterka druga połowa
miał być bukszpan i żeniszki będzie teraz na jednej stronie ścieżki wierzba niska i coś tam dalej 

Zamówiłam 48szt.Wierzby hakuro-nishiki

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Zaciekawiła mnie taka ilość Hakuro Nashiki.
Planujecie z nich coś na kształt żywopłotu ?
Ciekawa jestem pomysłu.
Planujecie z nich coś na kształt żywopłotu ?
Ciekawa jestem pomysłu.
- colli28
- 500p
Comcia zamówiłam 48szt.na pół z forumką OSTER NA pół
mam zamiar właśnie zrobić żywopłot z jednej strony na ścieżce ogrodowej u nas.
Dziś odwiedziła nas ciocia i właśnie kupiliśmy wstępnie od niej działkę
ja chyba zwariuje ale co zrobić jak ona starsza osoba i nie daje rady zejdą śniegi pojedziemy popstrykam fotki pokaże:)

Dziś odwiedziła nas ciocia i właśnie kupiliśmy wstępnie od niej działkę

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Ciekawa jestem tej nowej działeczki-to ile będziesz działek "obrabiac"?
Taki żywopłot z Hakuro musi byc piekny
Taki żywopłot z Hakuro musi byc piekny