Dzień dobry

Jestem,jestem.
Jakoś nie miałam głowy do pisania. Pochwalę się Wam. W sobotę chodziła jakaś zewnętrzna komisja sprawdzająca stan działek i do mnie nawet nie chcieli wejść, stwierdzili, że przez siatkę widać, że jest super.

Naprawdę się ucieszyłam.
Dorotko(davussum) dziękuję, wiesz z tym zmienianiem miejsca to akurat ja się nie za bardzo trzymam terminów, jak muszę w sezonie po prostu staram się przesadzić z dużą bryłą korzeniową. Jak na razie strat nie stwierdzono.
Kleo1 nie kupują już róż w centrach, właśnie ze względu na to,że później okazuje się, że to zupełnie inna róża. Chyba, że kwitnie i jest śliczna. Gratuluję zakupów, zaraz lecę obejrzeć, mam nadzieję, że uwieczniłaś?
Keetee mam nadzieję, że będą wszystkie. Na Baletowej, aż takich cukierków nie ma.
Lemeczko to Rooguchi. Podejrzałam w tamtym roku u kogoś na forum i zmałpowałam. Wiesz ja w tamtym roku, jeszcze zielona kupiłam sobie z etykiety niebieską, która okazała się być Louise Odier.
Bina12 niezłe zakupy.

Te dwie spokojnie dostaniesz na jesieni.
Majeczko 
, jakoś nie mogłam się zmobilizować, żeby pisać, wieczorkami podglądałam trochę ogrody(Twój też). Na Baletowej nie byłam, wybiorę się po dostawie, ale dwa nowe nabytki mam, Balbo i Redova. Tak się uśmiechnęły, że nie mogłam im odmówić.
To co, jedziemy? Fotorelacja z weekendu.
Pat Austin
Piano
NN
Let's Celebrate
Pink Paradise
Piruette
Alba Meiland
L.D Braithwaite
Tuscany
William Shekspire 2000
Kim jest ta pani?
NN