Linetko czytałam

Mój królik jak na razie ma do dyspozycji tylko mieszkanie ale już mój M. zapowiedział, że zbuduje mu na działce wybieg, zaraz koło baseniku dla naszej suni
Teresko - dziękuję za wizytę i miłe słowa

Zaraz będą następne zdjęcia balkoniku, zapraszam do oglądania. Co do działeczki to trochę potrwa doprowadzenie jej do stanu użyteczności, czekam na jakiś dłuższy urlop bo po pracy to późno jestem na działce i to tylko czas na podlanie

Zwierzaczki wymiziane, proszą o więcej
A teraz kolejna porcja zdjęć z balkoniku:
Na początek moja biedna tunbergia - wisiała w skrzynce na balustradzie od strony zachodniej i niestety słonko ją spaliło. Uratowałam resztki, obcięłam spalone listki i dostała nowy domek. Widzę, że już powoli wypuszcza nowe pędziki
Ryneczkowy szczawik - zachwyca mnie, ma coraz więcej kwiatków
Moje skrzynki na balustradę:
Surfinie i moja latarenka - Asiulko to dla ciebie
Fuksje wiszące na pergoli:
Pelargonie - pierwsza to ta połamana bidulka - ale nadal kwitnie, liście ma sztywne i zdrowe, więc ją tylko podwiązałam i druga to odmiana Cotta Amethyst - ma piękne liście
Moj kwietniczek z begoniami i kroplikami - ta begonia pośrodku bez kwiatków to moja hodowla z bulwy
I Król Kermit z goździkiem i pelargonia Clatterbridge
I drugi kącik doniczkowy a w nim dwie pelargonie wzniosłe z lobelią, pelargonia Rosina Red, smagliczka i dwa osteospermum. No i świeczki na romantyczne wieczory
Ta drewniana donica w tle czeka na powojniki - paczka będzie jutro, już mam powiadomienie na mailu
Na dzisiaj to wszystko, jutro będą zdjęcia całego balkonu, zobaczycie ile mam jeszcze miejsca, szczególnie jakbym pozbyła się stołu