Też tak uważam kochanaNiunia1981 pisze:Fajny ten AlfredPrzystojniacha

nie mogę się powstrzymać,żebi nie robić im fotek

są takie wdzięczne,i tak niepowtarzalne

co wtedy z nimi bidulami zrobie

Też tak uważam kochanaNiunia1981 pisze:Fajny ten AlfredPrzystojniacha
Mam taką nadzieję,fajnie że mamy siebieNiunia1981 pisze:Trzeba sie dokładnie przygotować do zimy i porządnie o nie zadbać. Ja też mam zamiar zastosować się do wskazówek Justynkina pewno nam się uda
Właśnie,właśnieNiunia1981 pisze:Już widzę jak pół zimy latamy do piwnicy i potem gorączkowo wymieniamy się spostrzeżeniami na wątku
Już zerkam kochana...Niunia1981 pisze:Już widzę jak pół zimy latamy do piwnicy i potem gorączkowo wymieniamy się spostrzeżeniami na wątku
Maju widziałam cię u Gosi na wątku - na drugim zdjęciu na tej stronie gdzie się wpisałaś na zdjęciu z Marysia (figurka) jestem JA
Igorku nawet niewiesz jak się cieszęIgor _ 89 pisze:Majuś moja Kochana!!! Pomogłaś mi od strony technicznej z ta werandą wczoraj jak ta lala!! Jutro jadę do stolarza! jak dobrze pójdzie też będę miał takie ładne cuś!Tylko ja będę musiał mieć tralki w balustradzie, bo to w końcu pierwsze piętro!
![]()
DziabączkuIgor _ 89 pisze:Majuś moja Kochana!!! Pomogłaś mi od strony technicznej z ta werandą wczoraj jak ta lala!! Jutro jadę do stolarza! jak dobrze pójdzie też będę miał takie ładne cuś!Tylko ja będę musiał mieć tralki w balustradzie, bo to w końcu pierwsze piętro!
![]()
-- 18 lip 2012, o 13:59 --
Dziabągi, a co radzi Justynka w kontekście zimowania Leonków, Alfredzików i całej reszty Marianów, Kazików czy Zdziśków?
Dziękuję Marysiu kochanaMaska pisze:Majeczko piękne masz te fuksje, jak ich nie mam to sobie przynajmniej u Ciebie popodziwiam!
Teraz to rozumiem, zupełnie inna rozmowa!Niunia1981 pisze:Cześć Maju, miło cię znowu widzieć![]()
Bardzo ładne zdjęcie![]()
Teraz wiemy z kim gadamy
Fajnie,fajnieNiunia1981 pisze:Cześć Maju, miło cię znowu widzieć![]()
Bardzo ładne zdjęcie![]()
Teraz wiemy z kim gadamy
Asiu masz racje te sukienusie co świetne__asiulka__ pisze:Piękne te fuksjeWyglądają jak takie piękne, dziewczęce sukieneczki