Witajcie Kochani
Jestem , jestem ...
Nie było mnie troche bo.. najpierw chorowałam - tzn - wydawało mi się , że chorowałam

Po raz 3 w tym roku łapałam coś , co objawiało się ogromnym bólem głowy , katarem i łzawieniem .. w ilościach - do obtarci skóry .... W ostatni dzień do pracy wzięłam całą duża paczkę chusteczek i 2 rolki papieru ... i wszystko to wykorzystałam ....wycierając łzy.
Lekarz kazał mi zrobić badania ... i tym razem przepisał zyrtec - już na drugi dzień czułam się lepiej.
Na co mogę być uczulona w zimie???? Na kredę ? Wydaje mi się to niemożliwe , żebym teraz na coś się uczuliła i to w takim stopniu ... ale ... Stara baba i uczulenie ....
A potem tak szybko działy się różne rzeczy ... I mimo , że mam ferie - w zeszłym tygodniu tylko 1 dzień miałam wolny .... w tym tylko wczoraj

Ja chyba mam ADHD i spokojnie usiedzieć nie mogę
A dziś zdenerwowałam się na nasz NFZ - przecież płacę składki co miesiąc .. a tutaj masaże sobie zapłać ( 35 zł 1 wizyta ) , wizytę u chirurga naczyniowego też - bo długie kolejki , a dziś mój chirurg zlecił mi nowe zabiegi - jakąś terapię - po 45 zł za 1 zabieg ....
A ja w planach miałam nowe duże zamówienie na roślinki .. już je nawet wstępnie złożyłam, i chciałam kupić hosty od Joli " zielono mi " - wypisane , wymarzone ... miejsce jest .... i tyle
Zła jestem , wiecie ....
Ale za to rozwija się w szybkim tempie nasza nowa choroba rodzinna - akwa
Cały wolny czas poświęciłam i przeczytałam 3 wątki w naszym Forum - a jeszcze tyle nie wiem
Mam akwarium 112 - z bandytka Florką welonką i bandziorem skalarem .. chyba do oddania ...
Przed nami jeszcze zakup sprzętu i dodatków....
I chyba powstanie małe akwa - dla wymarzonych neonek i gupików i roślinek ... bo więksi koledzy nie dadzą im szans.
Wybaczcie więc moją nieobecność w ogrodzie - byłam w akwarium
Wgrywają się właśnie fotki z Florką i resztą - za chwilę pokażę moich nowych ulubieńców