Marpy kwiatki i rabatki cz.3
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Marpy kwiatki i rabatki cz.3
Ja też Cię odwiedzam i podziwiam....
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
I ja też odwiedzam, choć nie zawsze piszę. Zazdroszczę, że możesz powiedzieć - koniec prac jesiennych. Pomimo wszystko piękne kolorki jesienne w promieniach słonecznych.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
Maryno, piękna jesień u ciebie. Dzięki takim widoczkom o jesieni też można powiedzieć, że potrafi być piękna, nawet ta listopadowa. 

Maryniu, zdjęcie w słońcu ze szpalerem berberysów po lewej stronie - cudne! mogłaby nam natura zaoszczędzić zimy w tym roku i zatrzymać się na tym etapie... niech będą przymrozki i słońce... ech, pomarzyć można 

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Lubię takie zdjęcia z prześwietlającymi promieniami słońca.
To taka ... bajkowa sceneria.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam moich odwiedzajacych
,szykowałam się do wspominkowych fotek z moich skromnych rabatek w Nowym Roku i niestety,fotki póki co przepadly....
i stały się ukryte ..na szczęście nie wszystkie ale ubiegłorocznych - większość...może synowi uda się je odzyskać
bo mnie się nie udaje..
.cieszą mnie liczne odwiedziny,
chociaż ja sobie odpuściłam forum ..i nigdzie nie bywam ale obiecuję poprawę bo teraz taki martwy sezon ...a na razie pozdrawiam Wszystkich z Nowym Rokiem
i do rychłego...

- marpa
Dzisiaj wybrałam się na działkę , żeby sprawdzić co się tam dzieje ...w mieście zaczynają się roztopy a tam prawdziwa zima.
Roślinki przykryte kołderką śniegu tylko trawki i krzaczki róż wychylają się do słonka , śladów żerowania saren nie ma póki co, w ubiegłym roku była plaga . Obecnie ogród jest zamknięty ,ale jedna bramka została brutalnie wyrwana i ślady ciągnięcia czegoś na śniegu i pojedynczy ślad buciorów, znaczy się był jakiś włam
parę fotek zrobiłam
więc,żeby się nie przeterminowały ..
mój CD...

CDN...

Roślinki przykryte kołderką śniegu tylko trawki i krzaczki róż wychylają się do słonka , śladów żerowania saren nie ma póki co, w ubiegłym roku była plaga . Obecnie ogród jest zamknięty ,ale jedna bramka została brutalnie wyrwana i ślady ciągnięcia czegoś na śniegu i pojedynczy ślad buciorów, znaczy się był jakiś włam

parę fotek zrobiłam

mój CD...

CDN...

-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marynko, z kronikarskiego obowiązku zdjęcie zimowe musi być :P .
Póki co, zima łagodna i oby tak dalej.
Póki co, zima łagodna i oby tak dalej.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Chociaż u Ciebie zobaczę trochę zimy tegorocznej. Nie żebym za nią tęskniła, ale we Wrocławiu nie było ani jednego dnia z takim śniegiem jak dotąd. Oby tak dalej i bezmroźnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Mi też podoba się Twoja zima
Takich śniegów to u mnie w tym roku jeszcze nie było.
Dziś 3 razy robiło się biało ale po chwili była już woda. Cały dzień temperatura była powyżej zera.
Teraz spadła do -1. Ślicznie prezentują się wszystkie trawy.A w środkowej części ostatniej fotki
to pozostałość jakiej byliny

Dziś 3 razy robiło się biało ale po chwili była już woda. Cały dzień temperatura była powyżej zera.
Teraz spadła do -1. Ślicznie prezentują się wszystkie trawy.A w środkowej części ostatniej fotki
to pozostałość jakiej byliny

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Witaj, Maryniu
Zdjęcie rh bardzo obiecujące, a i róże tylko czekają na ciepło, żeby pękły im pączki

Zdjęcie rh bardzo obiecujące, a i róże tylko czekają na ciepło, żeby pękły im pączki

- marpa
Witam Was Drogie babcie i babeczki
i pozdrawiam świątecznie ...
Miło , że mnie odwiedzacie
i bardzo dziękuję Elu,Ado ,Agatko,Olu i Igo 
U mnie dzisiaj +4C pada śnieg , wczoraj było - 1 , słonecznie , bezwietrznie i bielutko, cudnie!!! Zima też ma swoje uroki !!
Olusiu - to rozchodnik Matrona, którą podzieliłam bo się za bardzo rozrosła...
no ale wszyscy czekamy przecież na wiosnę i jej uroki , dobrze że chociaż na fotkach uwiecznione ....
dla przypomnienia :
mój CD...

CDN....

Miło , że mnie odwiedzacie

U mnie dzisiaj +4C pada śnieg , wczoraj było - 1 , słonecznie , bezwietrznie i bielutko, cudnie!!! Zima też ma swoje uroki !!
Olusiu - to rozchodnik Matrona, którą podzieliłam bo się za bardzo rozrosła...
no ale wszyscy czekamy przecież na wiosnę i jej uroki , dobrze że chociaż na fotkach uwiecznione ....
dla przypomnienia :
mój CD...

CDN....

Witaj Maryniu....daaawno mnie nie było na forum...zapadłam w jakiś sen... ale już mi tęskno za wami i na nowo rozpoczynam przygodę z Waszymi wątkami...
Twój jako jeden z pierwszych obudził we mnie rządzę kolorów i wiosennego piękna... nie da się przestać za tym tęsknić... pospacerowałam też po Twoim jesiennym ogrodzie... bardzo lubię tę porę roku... i nie mogłam się nadziwić Twoim cudnym żeniszkom, na początku nie wiedziałam co to jest... a wyglądało przepięknie... ale takie giganty? W ogóle pięknie Ci roślinki porosły...chyba masz dobrą ziemię... zawilce też mnie zauroczyły... jakoś nie chcą u mnie rosnąć, już kilka razy próbowałam a są takie cudne... w tym roku to i tak dużego pocieszenia nie miałam bo dwa razy zalało ogródek i sporo roślin nie wytrzymało... ale nie ruszałam ich... pousychały ale czekam może na wiosnę odbiją... choć to wątpliwe... ale zawsze coś na zamianę mam w doniczkach w zanadrzu...
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam niedługo do mnie, jak co nieco uaktualnię, ale na razie pozwiedzam wasze jesienie, zimy i oczekiwania na wiosnę