Witam nieśmiało
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam nieśmiało
Gratuluje również pracy,czekam na zdjęcia róży okrywowej,bo też są mi potrzebne 2 sztuki.Zaraz wyjeżdżam na spotkanie forumowe do szkółki Szmita,ale na razie pogoda tragiczna i 11 stopni.
Gratuluję otrzymania pracy:)
racja, jak się tyle kupuje, to nie ma innego wyjścia, trza pracować...

racja, jak się tyle kupuje, to nie ma innego wyjścia, trza pracować...
Gratulacje z otrzymania pracy
A jak to po pracy bywa wraca się do domu i zawsze o ogrodniczy można zaczepić
..........tylko popatrzeć 
Nie ma to jak swoje pieniążki..................no nie dziewczynki
M nie trzeba się prosić i tłumaczyć, że te czy inne badylki nam się podobają 

Nie ma to jak swoje pieniążki..................no nie dziewczynki

- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tak, ja o ogrodniczy zachaczam przy każdej okazji
właśnie wróciłam z polowania i donoszę że zakupiłam sobie dwie wierzby ivę i pendulę
w naszej castoramie znowu wyprzedają po piątalu
Lecę demolować ogródek
Dziękuję wszystkim za podziękowania

Lecę demolować ogródek

Dziękuję wszystkim za podziękowania

... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
oooo ładnie a ja jadę w poniedziałek do LM to zahaczę o to centrum ogrodnicze, gdzie kupiłam te pięciorniki i może znowu coś przywiozę, bo było tam kilka roślinek, które mi się podobały
jak np. taka fajna hebe imbricata no i karmnik ościsty - oj znowu będę targać kwiatki

jak np. taka fajna hebe imbricata no i karmnik ościsty - oj znowu będę targać kwiatki

- ewka63
- 500p
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Gratulacje w sprawie pracy Aniu. Zupełnie inaczej się człowiek czuje w sklepie ogrodniczym ze swoim własnym miedziakiem w kieszeni 
Różę okrywową mam jedną, i już więcej nie chcę. Zupełnie nie mogę sobie z nią dać rady. Rozłazi się toto kolczaste na wszystkie strony. Choć kwitnie długo i ładnie

Różę okrywową mam jedną, i już więcej nie chcę. Zupełnie nie mogę sobie z nią dać rady. Rozłazi się toto kolczaste na wszystkie strony. Choć kwitnie długo i ładnie

Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
- kropka010
- 500p
Ewa oczywiście, że inaczej, szybko wydam te miedziaki coby mi nie ciążły w kieszeni
Shiral mam nadzieję, że nie będziesz wyglądała tak jak ostatnio
Dzisiaj moja sobota należała do bardzo pracowitych, w końcu dotarłam do dziewiczego zakątka mojego ogrodu, który od chyba paru ładnych lat nie widział łopaty
jesu co ja się nadarłam tych chwastów

Stwierdziłam, że po wyplewieniu tych chwastów, które rosły pomiędzy dwoma wielkimi drzewami, wielkim orzechem i jabłonką będzie superaśna rabatka dla roślin cieniolubnych

no i oczywiście znowu dopadł mnie szał hostowo-żurawkowy, ale ze smutkiem stwierdziałam, że mam za mało roślinek, na razie wsadziłam to co miałam a resztę muszę nabyć
wsadziłam tam hortensje, rh . języczkę pomarańczow, no i oczywiście hosty

Popatrzcie co się dzieje za płotkami, jutro również czeka mnie sądny dzień, a tutaj na ta rabatkę muszę dokupić też żurawek, bo jest ona dla mnie za zielona, porzebuje jeszcze koloru oczywiście żurawkowego

trawka również posiana, mój M dzielnie mi pomagał w wyplewieniu tego dziadostwa

Shiral mam nadzieję, że nie będziesz wyglądała tak jak ostatnio

Dzisiaj moja sobota należała do bardzo pracowitych, w końcu dotarłam do dziewiczego zakątka mojego ogrodu, który od chyba paru ładnych lat nie widział łopaty

Stwierdziłam, że po wyplewieniu tych chwastów, które rosły pomiędzy dwoma wielkimi drzewami, wielkim orzechem i jabłonką będzie superaśna rabatka dla roślin cieniolubnych

no i oczywiście znowu dopadł mnie szał hostowo-żurawkowy, ale ze smutkiem stwierdziałam, że mam za mało roślinek, na razie wsadziłam to co miałam a resztę muszę nabyć

Popatrzcie co się dzieje za płotkami, jutro również czeka mnie sądny dzień, a tutaj na ta rabatkę muszę dokupić też żurawek, bo jest ona dla mnie za zielona, porzebuje jeszcze koloru oczywiście żurawkowego

trawka również posiana, mój M dzielnie mi pomagał w wyplewieniu tego dziadostwa

wow super miejsce na hosty i żurawki
pracusia z Ciebie 

- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Aniu gratulacje otrzymania pracy.A pierwsza wypłata pójdzie chyba na żurawki i takie tam
Rabatka ładnie będzie wyglądać.

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- kropka010
- 500p
Każda wypłata pójdzie w większości na upiększanie ogrodu, żeby to chodziło o same chabazie to nie byłoby problemu, ale ja potrzebuje na meble ogrodowe, 4 szt. pergol, mnóstwo żwiru, wybudować grila, zrobić kaskadę itd....
a teraz moje wierzbki, jeszcze nie poadzone, dopiero dzisiaj jak zrobię porządek może uda mi się je wsadzić

Dziwczyny powiedzcie mi co się stało z moją różą, bo ja już jestem głupia,
wyglądała tak przez cały czas

a teraz wygląda tak

aha chciałabym ogłośić wszem i wobec (nie wiem, czy to ważne) ale wyszły mi już zimowity, na razie pokazały łebki znad ziemi, więc chyba trza się szykować...... do jesieni

a teraz moje wierzbki, jeszcze nie poadzone, dopiero dzisiaj jak zrobię porządek może uda mi się je wsadzić

Dziwczyny powiedzcie mi co się stało z moją różą, bo ja już jestem głupia,
wyglądała tak przez cały czas

a teraz wygląda tak

aha chciałabym ogłośić wszem i wobec (nie wiem, czy to ważne) ale wyszły mi już zimowity, na razie pokazały łebki znad ziemi, więc chyba trza się szykować...... do jesieni

Róża wygląda jakby zachorowała na różyczkę
Tak się rozpędziłaś z tym pelwieniem, że uważaj nie obejrzysz się a sąsiadowi zrobisz dobrze

Tak się rozpędziłaś z tym pelwieniem, że uważaj nie obejrzysz się a sąsiadowi zrobisz dobrze

Coś głupiego mi wyszło, a miałam na myśli, że wyplewisz u sąsiadaBogumilka pisze:Róża wygląda jakby zachorowała na różyczkę![]()

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu świetny pomysł z cienistą rabatką....będzie pięknie
I co najważniejsze na przyszłość widzę wielkie możliwości podkradania z tego świeżo posianego trawniczka

- kropka010
- 500p
Boguniu, ale tam mieszka sąsiadka i do tego stara pannaBogumilka pisze:Tak się rozpędziłaś z tym pelwieniem, że uważaj nie obejrzysz się a sąsiadowi zrobisz dobrze

Tak kochana wiem,AGNESS pisze: Aniu świetny pomysł z cienistą rabatką....będzie pięknieI co najważniejsze na przyszłość widzę wielkie możliwości podkradania z tego świeżo posianego trawniczka
![]()

Wczoraj już też stwierdziałam, że gdyby nie jego drzewka owocowe, to ile ja bym miała miejsca no ale trza iśc na kompromis
Boguniu może faktycznie ma rózyczkę, nowy rodzaj chorób róż powstał na tym forum

- ewka63
- 500p
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Aniu, moje róże tak mają po deszczach. Nie wszystkie, ale część na pewno. Jak będzie ładna pogoda to nowe kwiaty powinny być już normalne 
Rabata cienista SUPER !

Rabata cienista SUPER !
Mój zielony kawałek ziemi