Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Lucy2na

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

Ale pozwiedzałam i poczytała ....pięknie się to wszystko zapowiada ...będę zaglądać często tym bardziej że ja też wolę obsługiwać betoniarkę wyrzynarkę czy wiertarkę niż prasować i sprzątać w domku bo działka to już zupełnie co innego ....
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Asia przybij piątkę , też mi nie wiele brakuje, taki dzień marny ....
Hosta fajna , ciekawe jak się rozrośnie :?:
Pomysłowa kobita ;:138 też często robię zamienniki , zmniejszając koszta :D Ostatnio godzinę przed wyjściem na imprezę , leathermanem skracałam obcasy, stwierdziłam że zaoszczędzę ze 4 dyszki za szewca lub nowe buciki :D . A jakie wygodne są teraz
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lucynko cieszę się że też wolisz męską pracę ,i oczywiście miło mi będzie Cię gościć ja również będę zaglądać do Ciebie .
Emka jak ty to zrobiłaś :shock: takim małym obcasy poucinać niezła jesteś :;230 :;230
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

joannakr0508 pisze:Ojej a ty znowu wymachujesz tym tyłkiem byś się opamiętała w końcu :;230 :;230 :;230

...ooookolejna amatorka mioch wdzięków.... Tą są te kocie ruchy! :;230
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

No to sobie kupiłam funkię :shock: jak dobrze znalazłam na internecie i zidentyfikowałam to jest Kelly dorasta do 70 cm wysokości i 70 szerokości :shock:
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

O panie, to jakiś mutant będzie :;230 :wink:
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Zrobiłam rekonesans po ogrodzie i jakie było moje zdziwienie jak rośliny w mini bagienku zaczynają kwitnąć jestem ciekawa co to jest i jakie kwiaty będą, wiem tylko tyle że żółte
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Asia to irys prawie taki sam jak te ogrodowe tylko trochę mniejszy kwiat...moje też już się zbierają do kwitnienia...
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

jaka niespodzianka :tan I od razu się pewnie humor poprawił :D :?:
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

joannakr0508 pisze: Emka jak ty to zrobiłaś :shock: takim małym obcasy poucinać niezła jesteś :;230 :;230
On nie taki mały, zafundowałam sobie full wypas i mam w komplecie ostrze do wyrzynarki , szło jak masełko :;230 :;230 Syn jak zobaczył co robię to skwitował że chyba mnie pogięło, na koniec zdziwił się że wyszło jak oryginał :;230.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Witajcie po weekendzie
Niestety mi wesoło nie jest wręcz odwrotnie ,przykro mi ale przez jakiś czas fotek nie będzie z mojego ogrodu trochę się pozmieniały plany i nie wiem czy coś ruszy jak tak to będę szczęśliwa .Dziś rozkopują mi ogród bo kładą kanalizację płakać mi się chcę bo na darmo była moja praca ,mój też oświadczył że ogród musi poczekać ze względu na remont w domu bo to jest najważniejsze .Trudno moje emocje opadły do zera zapał do pracy w ogrodzie też więc tylko jeśli chcecie to zostanę z wami dzieląc się jedynie swoimi spostrzeżeniami ogrodowymi lub ewentualnie jakimiś zdjęciami z innych ciekawych ogrodów które mnie otaczają .Druga sprawa to to, że co weekend praktycznie mamy zawody więc finanse są skierowane wyłącznie na to bo zaczął się sezon na zawody, w tym tygodniu byliśmy w Gostyniu przyszły jedziemy do Poznania a jeden taki wyjazd to koszt 1000zł .Jest mi smutno że były plany na ogród a M mi je ograniczył do minimum ale postanowiłam sobie coś od teraz odkładam po parę groszy na ogród jeżeli w tym roku nie zrobi tego co planowaliśmy to ja sama uzbieram na to pieniądze i w przyszłym rok zagospodaruję tak jak ja będę chciała taki mam plan ..to tyle mam nadzieję że mi wybaczycie jeżeli nie będzie zdjęć z ogrodu choć ja mam cichą nadzieję że jednak będzie zrobione taka jak miało być POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH I DZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA WYROZUMIAŁOŚĆ
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p
Od: 31 lip 2010, o 09:21

Post »

Joasiu, zostań z nami mimo wszystko
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Dziękuje Becia ;:196
morellette
100p
100p
Od: 5 mar 2010, o 07:34

Post »

Joasiu Jak nie w tym roku to za rok zrealizujesz swoje plany związane z ogrodem a póki co zawsze możesz przecież z nami zostac i "spacerowac" po naszych ogrodach, będziesz bardzo mile widziana.Pozdrawiam, główka do góry ;:196
Mój wątek
Pozdrawiam,Małgosia:-)
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Zostanę, jeżeli u Mnie nic się nie będzie działo to pochodzę po waszych ogrodach bo bardzo mi się podobają i bardzo was lubię chyba bym uschła z tęsknoty za wami .Nie żałuję że tu trafiłam bo dzięki temu inaczej postrzegam przyrodę i jej piękno i poznałam ciekawych ludzi a to jest najważniejsze .Czasami tak jest że plany nie wyjdą a mi nie wyszły ale mam jeszcze cichą nadzieję że może jednak pożyjemy zobaczymy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”