Dziękuję bardzo
Gosiu bardzo sie cieszę, że zakwitła i się zgadza z tym co zamówiłam, bo niestety większość roślin albo była inna odmianowo, albo nie wzeszła wcale
Gajeczko,
Jagusiu uważam, że hortensje (przynajmniej jak dla mnie) należą do jednych z łatwiejszych roślin do uprawy, ale pewnie zależy też od odmiany, tą białą mam od początku i zawsze kwitnie, ta biało różowa to zupełna niespodzianka, różowa i niebieska zmarzły, ale odbiły i liście mają ładne, ale raczej w tym roku nie zakwitną, dwie pozostałe kupiłam dopiero na wiosnę są młodziutkie więc trudno mi powiedzieć.
Gajeczko ja nie mam niestety żurawek tzn: mam tylko jedną i właśnie zastanawiam się na ich zakupem.
Jacku jak miło, że wpadłeś, mieszkasz koło Poznania ? Ja też

jak będziemy chcieli się czymś powymieniać to mamy punkt docelowy nie będziemy płacić za przesyłkę
Bożenko cieszę się z ponownych odwiedzin, ja też u Ciebie bywam, ale nie zawsze mam czas na wpisy, poprawię się

, a dalia to nowy nabytek, posadziłam wszystkie cztery koło siebie, gdyż ich bulwy nie były za duże, a teraz miejsca im brakuje, zobaczymy czy się rozrosną