Grażynko, Andrzejku - pierwiosnek jest prawie pełny. Kwitnie u mnie po raz pierwszy. Jestem nim oczarowana. Nie wiem skąd go mam. Sądziłam, że z forumowej wymiany. Może ktoś się przyzna do niego

Miło, że się odezwałeś Edwardzie. Cieszę się, że zaglądasz do mnie. 25 letnia róża - brzmi poważnie. Jest piękna! Będę pamiętała o Twojej małomówności

Oj tak...Aguś! Zima była wyjątkowo długa, mroźna i ze śniegiem ( na szczęście). Każdy jeden kwiatek to powód do radości. z roku na rok wiosna u mnie coraz bardziej kolorowa. To zasługa Forum. Mam coraz więcej roślin, sadzę wczesne odmiany, większość się rozrasta. Uwielbiam ten czas, gdy każdy dzień przynosi kolejne roślinne niespodzianki. Czasem wystarczy kilka godzin i pączka rozwija się kwiat. Cuda, istne cuda.
Dzięki, że zajrzałaś Sylwano. A ja się zgadzam z Tobą

Dziękuję Krysiu! Uwielbiam pierwiosnki i mam ich całkiem sporo - najróżniejszych. Ten jest nowy i bardzo słodki.
Zawilce gajowe pięknie się rozrosły w ciągu 2 lat. Mam 4 odmiany i pewnie zapoluję na kolejne.

Mój nowy nabytek - bletilla. To już drugie podejście do tego storczyka. Może tym razem mi się uda