justus27 pisze:Sylwio...piękne botaniki Ci kwitną ;) Manni najbardziej zazdroszczę ;)
I tyle pędzików...Fajnie, że Pokazałaś pędzik na zygopetalum. Prawdopodobnie będę go mieć, więc dobrze wiedzieć, jak wygląda
Justynko dziękuję Ci bardzo,nie mogę doczekać się jak zakwitnie zygopetalum tymbardziej,że to moje kwitnienie.
Venus9 pisze:; dla kwitnących storczyków ja czekam teraz na kwitnienie Phal. I-Hsin Salmon Copper Star już mam
też zastanawiałam się nad jego zakupem ale trochę rozczarowałam się kolorem myślałam, że jest bardziej pomarańczowy ale mimo wszystko kiedyś go kupię

Mam nadzieję,że ja się nie rozczaruję
Storczykowa pisze:Ale się dużo dzieje u ciebie

. Zdjęcia też wychodzą ci coraz lepiej

.
Dzięki bardzo...
JoasiaM pisze:Sylwio od ostatniej mojej wizyty tyle Ci urosło nowych przyrostów i pędzików.

Mam identyczne przedłużenie na jednym z moich storczyków i nie wiem co z tego wyrośnie, bardzo jestem ciekawa
syljed pisze:trochę zaryzykuj i wypróbuj coś nowego.
Mam coraz większą ochotę, szczególnie na zygopetalum, bo moje odeszło już w niepamięć, a strasznie mi się podoba ta odmiana.
Je też jestem ciekawa co z tego będzie
reniab7 pisze:Cuda! Cuda! Cuda! Czekam na kwiaty!
Renia
Dzięki za wizytę
Anno pisze:Manni i Parshii cudowne
Cieszę się,że Aniu podoba Ci się,kolejne zdjęcia będą z większą ilością kwiatków
agata06 pisze:Dużo się dzieje Mnóstwo przyrostów i pędzików
Dziękuję
renatas pisze:syljed pisze:
Kasiu to Manni Chocolate
śliczny jest ,ja też mam zwykłego...a może sprawić mu "braciszka"?
Jak będzie braciszek to będzie im raźniej
Joane pisze:Sylwio, u Ciebie niesamowity ruch. Masz wiele przyrostów jak i pędzików.
Bardzo mi się spodobała Twoja Pleurothallis pachyglossa. Wygoolowałam sobie jej kwiatki. Jest piękna.
Powodzenia w dalszej uprawie.

No niesamowity ruch,ale to tak jak u każdego,ah ta wiosna...
kasia74 pisze:Bardzo ładne ma kwiatuszki może kiedyś takiego sobie kupię, na razie dopisuję do dłuuuugie listy.
lucynaf pisze:Sylwio

dla Twoich kwitnących i tych, które jeszcze nie kwitną, ale już niedługo pewnie zaczną

Zdjęcia z wystawy
Dziękuję za miłe spotkanie z koleżankami z forum