Mikroogródek - Ankha cz. 2
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mikroogródek - Ankha cz. 2
Aniu, ciężki czas za Tobą i rodziną. Dobrze że już lepiej z samopoczuciem, ogródkowe sprawy potrafią działać jak plaster na takie rany, tak mi podpowiada doświadczenie.
Ten śnieg u Ciebie to całkiem dobra rzecz o tej porze roku, skalne maleństwa mają górski wychów jak należy. U mnie leży tylko kilka placków śniegowych, poza tym błotko i obraz nędzy. Niech by tak mróz teraz się trafił siarczysty, to pożegnam nieco roślin (tfu tfu, odpukać).
Ten śnieg u Ciebie to całkiem dobra rzecz o tej porze roku, skalne maleństwa mają górski wychów jak należy. U mnie leży tylko kilka placków śniegowych, poza tym błotko i obraz nędzy. Niech by tak mróz teraz się trafił siarczysty, to pożegnam nieco roślin (tfu tfu, odpukać).
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dobrze ze wróciłaś do nas
.
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Aneczko
miło Cię czytać .
Muszę przyznać ze skruchą , że dopiero teraz rozumiem Twoje zeszłoroczne boje o utrzymanie daszku
Teraz jak mam te wszystkie fajne nasionka rozumiem jak najbardziej , w zeszłym roku idea tego przedsięwzięcia lekko mi umykała

Muszę przyznać ze skruchą , że dopiero teraz rozumiem Twoje zeszłoroczne boje o utrzymanie daszku
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- ankha

- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Siberio, jaki sen, marzenia, nadrabiam zaległości i robię nowe (niezaległości) a co najważniejsze planuję, zakupuję w myślach, marzę i uczę się nie tylko ogródkowych rzeczy
Aneczko, dziś słońce i wiosenna aura, zrobiło się przyjemnie, ale i śnieg (brudne placki) topnieje w mgnieniu oka, więc mam tak samo
Agnieszko dziękuję, choć tak zupełnie bez Was bym nie wytrzymała, więc podglądałam tu i ówdzie bezszelestnie
Mirka, nawzajem, miło, nawet po fakcie
a moja idea osłony pomidorów w tym roku leży i kwiczy (bardzo głośno)
Mam problem z wrzucaniem zdjęć dalej, muszę albo zmienić serwer, albo nie wiem...
Aneczko, dziś słońce i wiosenna aura, zrobiło się przyjemnie, ale i śnieg (brudne placki) topnieje w mgnieniu oka, więc mam tak samo
Agnieszko dziękuję, choć tak zupełnie bez Was bym nie wytrzymała, więc podglądałam tu i ówdzie bezszelestnie
Mirka, nawzajem, miło, nawet po fakcie
Mam problem z wrzucaniem zdjęć dalej, muszę albo zmienić serwer, albo nie wiem...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Aniu, fajnie, że juz z nami jesteś
Tak jak piszesz, czas najlepszy lekarz. Teraz przyjdzie wiosna, zaświeci słoneczko i od razu lżej się na duszy zrobi 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Miło Cię znów zobaczyć
Słoneczko u Ciebie, więc chyba biegasz w poszukiwaniu swoich maleństw w ogródku. U mnie temperatura na lekkim minusie, śniegu brak, ciemno i ponuro. Onet zapowiada śnieg wnajbliższym czasie 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- ankha

Agnieszko i nawzajem
Dziś naprawdę było wiosennie, słońce topiło śnieg i dopiero teraz wylazły korytarze nornicy
Basieńko, przejrzałaś mnie, ale niestety jeszcze niewiele widać (nie nazwałabym chyba tego śniegiem po dłuższym zastanowieniu, za duża różnica koloru
)
Basieńko, przejrzałaś mnie, ale niestety jeszcze niewiele widać (nie nazwałabym chyba tego śniegiem po dłuższym zastanowieniu, za duża różnica koloru
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Aniu śniegi Cię zasypały i dopiero po roztopach się pokazujesz
czy może już gdzieś od Twojej strony wiosna idzie
czy może już gdzieś od Twojej strony wiosna idzie
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- ankha

Stasieńko prawie
Sypie znów, wczoraj prószek, dziś już śnieżek... i dobrze, bo choć większość roślinek jeszcze było pod śniegiem, to nowe pędy mertensji wylazły, i bałam się, że zmarzną.
Przynajmniej kolor śniegu jest bliższy oryginalnemu

Sypie znów, wczoraj prószek, dziś już śnieżek... i dobrze, bo choć większość roślinek jeszcze było pod śniegiem, to nowe pędy mertensji wylazły, i bałam się, że zmarzną.
Przynajmniej kolor śniegu jest bliższy oryginalnemu
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ ANIU
U nas też w nocy trochę popadało. Dobrze bo zabezpieczy nam rośliny przed mrozem.
U nas też w nocy trochę popadało. Dobrze bo zabezpieczy nam rośliny przed mrozem.
- ankha

Krysieńko, cieszę się, że już jesteś
Masz rację, u mnie też już pookrywane śnieżkiem, od razu spokojniej, bo mróz większy chwycił
Moja obecność na forum znów będzie szarpana, bo się dokształcam intensywnie
a chcę się do wiosny wyrobić z pracami zaliczeniowymi, by ze spokojnym sumieniem do ogródka wskoczyć, za łopatkę i grabki chwycić i w ziemi pogrzebać

Moja obecność na forum znów będzie szarpana, bo się dokształcam intensywnie
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Jak to nie widać ?
Ja widzę napis "obrazek"
Ja widzę napis "obrazek"