Będę ściskać kciuki i dopingować Twoją trzewicznie, by w przyszłym sezonie było z czego ciapnąć

Moniko jak tylko przestanie padać to pójdę zrobić fotkętreissi pisze:Aniu pokaż swoją rabatkę
Jagódko u mnie ostatnio strasznie dużo tych nieplanowanych wydatkówmiluck pisze:Moniko Kurczę ,zawsze znajdą się nie zaplanowane wydatki.
Dach pewnie pochłonie sporą kwotę , chyba na rozweselenie trzeba kupić jakąś roślinkę.![]()
Co do pogody to u mnie nie dość ,że co chwilę pada to jeszcze zimno
Teraz pewnie już są foteczki u Ciebie, więc zaraz pobiegnę zobaczyć. Niestety nic nie kupiłam. No oprócz nasion sałaty, rzodkiewki, koperku i pietruszki he he I to zmuszona przez Państwa teściówAndziax007 pisze:Moniko jak tylko przestanie padać to pójdę zrobić fotkętreissi pisze:Aniu pokaż swoją rabatkę![]()
I jak udało Ci się upolować jakieś prymulki
Na to wygląda, że się wysunęły, ale nic im nie będziezeberka4 pisze:Cieszę się że sa w dobrym stanie,kurcze te prymulki nie wiem uciekły z owiniecia ?:/ hym
ale jak dostaną wody to na pewno się postawią
a co do zielonego badylka widzę ze troche zbrazowiał trzeba ciachnąć to to też trzewicznia i powinna być zielona
najlepiej od razu do ziemi wlozyc ja zawsze tak robię
U mnie rano padało, ale później przestało i jest nawet ciepło, tylko bez słoneczka niestety.aledra7 pisze:U mnie dzisiaj odziwo nie pada
Kasiu to musicie mieć już ogromna kolekcję prymulek. Ja ostatnio rozglądam się za białymi, żółtymi i niebieskimi.Kasia.N pisze:Moniko, super paczkaPrymulki są ślicznymi kwiatami
Zawsze z mamą dostajemy prymulki na dzień kobiet, które w końcu lądują w ogrodzie i niezwykle dobrze im się rośnie