Jak Hibek zakwitnie to mogę dodać foto
Roślinki Anny S.
Dziękuję za odwiedzinki, cieszę się, że roślinki się Wam podobają 
ostatnio miał 2 kwiaty na raz, powoli będzie chyba zaczynał bić swoje rekordy w ilości rozkwitniętych kwiatów 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Dziękuję Wam Kochani za tyle miłych słów dla moich roślinek 
Dziś otworzyły się pąki wszystkich moich hibków, tylko mają jakieś takie małe te kwiaty, pewnie dlatego, że mniej słońca było w tym tyg, albo w ogóle nie było. Zaraz zrobię im zdjęcia i wstawię
To prawda trzykrotki już zaczynają pędzić ze wzrostem, jedna wypuściła maleństwo od korzonka, więc im chyba dobrze u mnie
Dużo hojek? Są na razie tylko i aż 3
A roślinki muszą być posłuszne, nie mają innej możliwości
Ale to norma, że czasem jakiś liść usycha czy coś takiego, tylko rzadko, W tej chwili nie wygląda za bardzo większy Skrzydłokwiat, ale już mu lepiej bo zaczyna wypuszczać nowe zielone listki, chyba musiałam go trochę zalać
No i już kwitnąć żaden nie chce, też nie wiem dlaczego :P
Dziś otworzyły się pąki wszystkich moich hibków, tylko mają jakieś takie małe te kwiaty, pewnie dlatego, że mniej słońca było w tym tyg, albo w ogóle nie było. Zaraz zrobię im zdjęcia i wstawię
To prawda trzykrotki już zaczynają pędzić ze wzrostem, jedna wypuściła maleństwo od korzonka, więc im chyba dobrze u mnie
Dużo hojek? Są na razie tylko i aż 3
A roślinki muszą być posłuszne, nie mają innej możliwości
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
No właśnie mój teraz woli mniej, jeszcze jakiś czas temu to pijak był a teraz raz w tyg go podlewam ogólnie dobrze wygląda ale kwitnąć nie chce...
Końcówki liści mu podsychają a swego czasu (jeszcze niedawno) jak wypuszczał listek albo kwiatostan (ledwo co wystawało z ziemi) to już żółkły i schły nowe przyrosty, ale teraz widzę jest mu lepiej, więc wydaje mi się, że miał po prostu za mokro (chyba
)
Dostałam paczuszkę od Asi (Haim), jeszcze raz (nie) Dziękuję

A to obiecane fotki hibiskusa, czerwonemu nie robiłam :P

katrina26 Dzięki za odwiedzinki i miłe słowa dla moich pupili, moje kalanchoe bells jest jeszcze maleńkie, ale dzielnie się trzyma i wypuszcza nowe listeczki, nie mogę się doczekać już jak będzie dużo większe i będzie kwitło
A hibiskusy uwielbiam
Dostałam paczuszkę od Asi (Haim), jeszcze raz (nie) Dziękuję

A to obiecane fotki hibiskusa, czerwonemu nie robiłam :P

katrina26 Dzięki za odwiedzinki i miłe słowa dla moich pupili, moje kalanchoe bells jest jeszcze maleńkie, ale dzielnie się trzyma i wypuszcza nowe listeczki, nie mogę się doczekać już jak będzie dużo większe i będzie kwitło
A hibiskusy uwielbiam
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42