Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Zenku
może nie jakos specjalnie ale staram się, mają dobre miejsce
Gosiu różyczki w szkółce były takie:
Lincoln, Frezja, Sympathie, Olga (?), Casanowa, Westerland, Golden Showers, Schneewitchen, The Fairy, Harry (?) jakaś nowość nie wiem co to , Rosbery Royal, i jeszcze pare innych ale nie wiem jak to pisać w ksiązkach ich nie znalazłam np Trumpeter

Gosiu różyczki w szkółce były takie:
Lincoln, Frezja, Sympathie, Olga (?), Casanowa, Westerland, Golden Showers, Schneewitchen, The Fairy, Harry (?) jakaś nowość nie wiem co to , Rosbery Royal, i jeszcze pare innych ale nie wiem jak to pisać w ksiązkach ich nie znalazłam np Trumpeter

-
- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Isiu!
Piękne bzy i kalinka!
Nie posiadam ich w ogrodzie, ale z pewnością warto je mieć dla tych doznać zapachowych wiosną
Isiu nie wiem czy czytałaś o tej róży w ogrodzie rose_marek? Bardzo ją sobie chwali pod względem koloru kwiatu i przede wszystkim zapachu! Jest cudowna i też mam na nią chętkę!
na razie zadowoliłam się Ingrid Bergman o podobnym klasycznym wyglądzie i czerwieni - też jest cudowna!
Piękne bzy i kalinka!

Isiu nie wiem czy czytałaś o tej róży w ogrodzie rose_marek? Bardzo ją sobie chwali pod względem koloru kwiatu i przede wszystkim zapachu! Jest cudowna i też mam na nią chętkę!

Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40