Majko,co to za hosta z lewej strony zdjęcia, zielona, żebrowana z jasnym pofalowanym marginesem?
Mój ogród-mariasen cz.3
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piterek, irysy bardzo się rozrastają ale są piękne.
Agness, to dereń Kousa o małych kwiatach, poprzednio pokazywałam derenia Venus, który ma kwiaty bardzo duże.
Marynko, lubię to miejsce, alejka ładnie się zagęszcza i mam tam kilka pachnących host.
Aniu to Savannah, pachnąca.
A to inne miejsce z Key West i Cutting Edge

Agness, to dereń Kousa o małych kwiatach, poprzednio pokazywałam derenia Venus, który ma kwiaty bardzo duże.
Marynko, lubię to miejsce, alejka ładnie się zagęszcza i mam tam kilka pachnących host.
Aniu to Savannah, pachnąca.
A to inne miejsce z Key West i Cutting Edge

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Maju! Mekonops śliczny ale też wydaje mi się, że ma za dużo słońca, bo powinien być ciemniejszy. Już nawet zastanawiałem się, czy to nie odmiana
Ale to słoneczko go tak rozjaśniło. A, to walijskiego też masz? Fajnie
Bez 'Black Beauty' super
Już go miałem w ręku ale wybrałem inną roślinę. Na niego też się jednak skuszę, bo jest piękny 

Bez 'Black Beauty' super

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ido, ciesze się że podoba Ci się moja rabatka, ostatnio sprawia mi przyjemność wymyślanie rożnych kompozycji. Dzisiaj dostałam od syna kamienie i od jutra będę dla nich szukać miejsca.
Igo, starszych host 4-6 letnich mam 11, reszta jest młodsza. Niektóre sadziłam dopiero wiosną. Niektóre 3 letnie są już dosyć okazałe. Niektórym słabym hostom obcięłam kwiaty.
Igo, starszych host 4-6 letnich mam 11, reszta jest młodsza. Niektóre sadziłam dopiero wiosną. Niektóre 3 letnie są już dosyć okazałe. Niektórym słabym hostom obcięłam kwiaty.