Moje skarby AXELA
trzymam kciuki będzie dobrze.
mój miał żóltczkę i anemię prawdopodobnie niewydolność wątroby lub raka wątroby.
ostatecznie po 11 latach życia i załamaniu się choroby wstał rano, poszedł na balkon otwarty który nigdy go nie interesował wlazł za barierkę i zauważył go o 8rano tata pobudził wszystkich...mimo próby złapania go ześliznął się na moich oczach z 7 piętra... przeżyłby ale ważył 6 kg i złamał tylny odcinek kręgosłupa powodując niedowład tylnych łap...
uśpiłam go. walczyłam 2 tygodnie z wykańczającą żółtaczką a on odwalił mi taki numer...do tej pory się nie mogę pozbierać...dostałam go na 12 urodziny
ale mam wrażenie że po sterydach zachowywał się jak naćpany... i nie był świadomy co się z nim dzieje....
grażyna widera ja swojego ratowałam dużo razy Tobie też się uda...
mój miał żóltczkę i anemię prawdopodobnie niewydolność wątroby lub raka wątroby.
ostatecznie po 11 latach życia i załamaniu się choroby wstał rano, poszedł na balkon otwarty który nigdy go nie interesował wlazł za barierkę i zauważył go o 8rano tata pobudził wszystkich...mimo próby złapania go ześliznął się na moich oczach z 7 piętra... przeżyłby ale ważył 6 kg i złamał tylny odcinek kręgosłupa powodując niedowład tylnych łap...
uśpiłam go. walczyłam 2 tygodnie z wykańczającą żółtaczką a on odwalił mi taki numer...do tej pory się nie mogę pozbierać...dostałam go na 12 urodziny

ale mam wrażenie że po sterydach zachowywał się jak naćpany... i nie był świadomy co się z nim dzieje....
grażyna widera ja swojego ratowałam dużo razy Tobie też się uda...

- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Przykro mi z powodu straty kotka.
niezmiennie polecam poczytać o zabezpieczeniu okien i balkonów, by uchronić kolejnego kota przed takim wypadkiem.
niezmiennie polecam poczytać o zabezpieczeniu okien i balkonów, by uchronić kolejnego kota przed takim wypadkiem.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Mała Mi rozumiem Cię doskonale ale następnego kota raczej nie będzie. Za mocno się przywiązuje...
Co tego przypadku mieliśmy zabezpieczony balkon donicami z pelargoniami. a i tak się przecisnął, sam już nie wiedział chyba gdzie on jest.
Grażyna Widera trzymam kciuki, mój był kastrowany i cewnikowany i dał radę
a do tego jak był mały to nam uciekał na kilka dni
trzymam kciuki
Co tego przypadku mieliśmy zabezpieczony balkon donicami z pelargoniami. a i tak się przecisnął, sam już nie wiedział chyba gdzie on jest.
Grażyna Widera trzymam kciuki, mój był kastrowany i cewnikowany i dał radę

trzymam kciuki

Też sobie sprawiłam chciejstwo w podobnym typie, na które polowałam długo i jestem w nim zakochana
.

Pozdrawiam
Storczyki Carismy
Storczyki Carismy
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.