Identyfikacja - CHWASTY
-
- ---
- Od: 5 sty 2009, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
bluszcz musiał by mieć jakiś stelaż (bo jeśli posadziłabym go na płocie to po 3 dniach zostały by suche gałązki), a chodzi mi o odseparowanie się jak najniższym kosztem
a inną rzeczą jest to, że sąsiad urządził na swoim ogródku parking (nawet straż miejska była bo sąsiadka z drugiej strony ich nasłała, ale sąsiad powiedział, że to jego kuzynów samochody (rozumiem jeden czy dwa, no nawet trzy ale 15????) i ilość spalin zabija wszystkie delikatne rośliny (typu moje dwie świeżo posadzone wiśnie i porzeczka
a inną rzeczą jest to, że sąsiad urządził na swoim ogródku parking (nawet straż miejska była bo sąsiadka z drugiej strony ich nasłała, ale sąsiad powiedział, że to jego kuzynów samochody (rozumiem jeden czy dwa, no nawet trzy ale 15????) i ilość spalin zabija wszystkie delikatne rośliny (typu moje dwie świeżo posadzone wiśnie i porzeczka

- nocny_drwal
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
Rdest to zły pomysł, niezależnie jaki jest powód
. jeżeli chcesz coś szybko rosnącego, polecam chmiel aurea - szybki i ładny. Możesz też posadzić krzewy takie jak bez czarny w odmianach ( są o złotych liściach, czarnych, pstrych) - bardzo szybki efekt.

mój ogród
pozdrawiam, Jakub
pozdrawiam, Jakub
- Space99
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 mar 2009, o 12:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Co do bzu czarnego to miałbym wątpliwości. U mnie po kupnie domu wycinałem mase bzu który opanował prawie cały ogródek... przez kłącza! Więc trzeba się zastanowić nad nim. Natomiast ma ogromne przyrosty i liście które skutecznie zasłaniają do 2m i więcej.
Pozdrawiam Marcin
Moje winorośla
Moje winorośla
-
- ---
- Od: 5 sty 2009, o 10:51
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- krzysiek1240