Ogródek brunetki...cz.1
Aszko jeśli chodzi o kamienie to obłożyłam krzaczki kostka granitowa i wkoło roslinki wysypałam korą i jak do tej pory nie zarasta . Natomiast wkoło skalniaka mam kamienie róznej wielkości i tu pojawił sie problem bo rzeczywiście zarastało trawa , wiec wziełam pazurki i wydrapałam darń naokoło 10 cm od kamieni i wzruszam tą ziemię od czasu do czasu i juz trwa nie zarasta , mozesz zrobić podobnie .
Natomiast jeśli chodzi o jezyka to mam ogród z tyłu działki i tam jezyk przywedrował ale on już sobie dawno poszedł dalej , natomiast jeśli chodzi krety to chyba to nie prawda bo nieraz zdarza sie ze poryje troche
Natomiast jeśli chodzi o jezyka to mam ogród z tyłu działki i tam jezyk przywedrował ale on już sobie dawno poszedł dalej , natomiast jeśli chodzi krety to chyba to nie prawda bo nieraz zdarza sie ze poryje troche
Pobiegałam dzisiaj troszeczkę po starych fotkach i znalazłam foteczki mojego warzywniaka ale to chyba z zeszłego roku . Co prawda teraz wygląda troszke inaczej bo co chwila coś w nim zmienia , ale prosze zobaczyć
najpierw truskawki , tutaj mam dwie odmiany ale nie wiem jak sie nazywaja . Najwazniejsze że owoce sa pyszne

a teraz mój warzywniak tzn troche marchwi pietruszki itp

a teraz mój M sadzi pomidorki w szklarni

i tak sobie rosną

najpierw truskawki , tutaj mam dwie odmiany ale nie wiem jak sie nazywaja . Najwazniejsze że owoce sa pyszne

a teraz mój warzywniak tzn troche marchwi pietruszki itp

a teraz mój M sadzi pomidorki w szklarni

i tak sobie rosną