Toskowe co nie co :-)))
Też się martwiłam że nie wytrzyma , ale mąż sprawdził i potrafi kwietnik utrzymać moja córkę ważącą 14kgbasga pisze:Racja...i te zaplanowane kompozycje z pewnością będą się pięknie prezentować.On chyba jest bardzo wytrzymały skoro utrzyma 3 doniczki a to trochę waży. :P

Mam nadzieje że te kompozycje co wymyśliłam ładnie wyjdą

Serdecznie pozdrawiam Basia
Toska nie kupuj piętrowego łóżka!!Ja takie miałam ale tylko ze spaniem na górze. Co noc patrzyłam czy syn się nie obudzi nie siądzie, zapomni , że jest na górze i spadnie na podłogę, chociaż barierka była!!!w końcu obcięliśmy nogi na wysokość ok. 60 cm a pod spodem było miejsce na zabawki w skrzyniach.
Co do narożnika to jest beznadziejny bo się ugniótł a to co się wyciąga jest na sprężynach. Dobrze, że u mnie nikt na nim nie śpi , no chyba że goście od wielkiego dzwonu. Zastanawiam się nad zmianą ale ponieważ młodszy syn ma dopiero1,5 roku to poczekam. Niech sobie picie wylewa na niego i je co chce . Od czasu do czasu piorę go odkurzaczem piorącym i kłopot z głowy. Wysyłam dzisiaj Ci koleusy i komarzycę. Wszadz je od razu do ziemi.
Co do narożnika to jest beznadziejny bo się ugniótł a to co się wyciąga jest na sprężynach. Dobrze, że u mnie nikt na nim nie śpi , no chyba że goście od wielkiego dzwonu. Zastanawiam się nad zmianą ale ponieważ młodszy syn ma dopiero1,5 roku to poczekam. Niech sobie picie wylewa na niego i je co chce . Od czasu do czasu piorę go odkurzaczem piorącym i kłopot z głowy. Wysyłam dzisiaj Ci koleusy i komarzycę. Wszadz je od razu do ziemi.
Próbowałaś juz z linearis ? jeśli tak to jak Ci szło ?basga pisze:Sama chętnie poczytam spostrzeżenia o linearis...może ktoś napisze coś pożytecznego z własnych obserwacji.
Ja sobie zakupiłam dorosłą roślinkę , częściowo przyciełam na szczepki które notabene w 3 dni puściły piękne korzonki , tylko czytałam że teraz jak już trafiła do ziemi zaczyna się problem

Bo niby ona nie lubi zbyt słońca , i za ciepło i za sucho , kurcze gorzej niz z dzieckiem

Basia
Ps. No a kerrii mnie przeraża najbardziej , a że zakupiłam sobie takowa to jestem bardzo przerażona , bo jak mi padnie to normalnie sie popłaczę tyle pieniędzy kosztowała

Ja mam kupić narożnik i jestem przerażona tym co możemy kupic
Swój kwietnik kupiłam w kwiaciarni ale widziałam na allegro identyczne
To pierwsza propozycja
http://allegro
To druga propozycja
Ta pierwsza propozycja oczywiście lepsza bo tańsza
Ps , Kwietniczek taki jak ten , za jednym zamachem masz o trzy kwiatki mniej na parapecie
Ja mam zamówione jeszcze dwa
Przykro mi ale linków do allegro na forum nie umieszczamy. Regulamin.

Swój kwietnik kupiłam w kwiaciarni ale widziałam na allegro identyczne
To pierwsza propozycja
To druga propozycja
Ta pierwsza propozycja oczywiście lepsza bo tańsza

Ps , Kwietniczek taki jak ten , za jednym zamachem masz o trzy kwiatki mniej na parapecie

Ja mam zamówione jeszcze dwa

Przykro mi ale linków do allegro na forum nie umieszczamy. Regulamin.

- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę, że jakieś meblowe tematy się tu wkradły
Ja też jestem na etapie kupna mebli, ale w większej ilości, bo do 4 pokoi i małe poprawki w kuchni
A co do łózka piętrowego, to moja 4-letnia córka też takie chce. Zastanawiamy się, żeby jej takie kupic do naszego pokoiu u teściów. Bo to mały pokoik i miejsca nie ma, więc jakbysmy kupili tylko górę to byłoby luźniej.
P.S. Jak byliśmy z córą w meblowym i zobaczyła łóżko piętrowe to odrazu chciała, żeby jej kupic. Ja chcąc jej wybic to z głowy powiedziałam, że takie łóżeczko jest dla dwojga dzieci, a ona jest przecież jedna. Moja mała bez chwili namysłu pobiegła do M. i powiedziała: " Tato ja chcę to łóżeczko. Musisz zamówic mi siostrzyczkę na allegro." Pani, która koło nas stała mało nie pękła ze śmiechu.

P.S. Jak byliśmy z córą w meblowym i zobaczyła łóżko piętrowe to odrazu chciała, żeby jej kupic. Ja chcąc jej wybic to z głowy powiedziałam, że takie łóżeczko jest dla dwojga dzieci, a ona jest przecież jedna. Moja mała bez chwili namysłu pobiegła do M. i powiedziała: " Tato ja chcę to łóżeczko. Musisz zamówic mi siostrzyczkę na allegro." Pani, która koło nas stała mało nie pękła ze śmiechu.