Ogród Bożeny 170365
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Róża
Witaj Bożenkomasz śliczne kwiatuszki, a różę mam taką samą może wiesz jak jej nazwa?. Twój piesek jest śliczny, moja wnusia marzy o takim piesku ,wiem że córka ma jej kupić na koniec roku szkolnego takie maleństwo. Pozdrawiam Halina
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witam Was moje drogie............no pewnie Izka ,że pamiętam o spotkaniu.
Grażynko ja przyniosę ciasteczka,kupiłam ich więcej ponieważ jutro imprezka w P dzień mamy i taty.........
Halinko miło Cię widzieć w moich skromnych progach.............., niestety nazwy róży nie znam,a pieska polecam,szczególnie sunie ,jest strasznie kochana....,tylko niech córka pamięta ,iż pomimo małych gabarytów to nie jest zabaweczka ,to jest temperamentny terier........

Grażynko ja przyniosę ciasteczka,kupiłam ich więcej ponieważ jutro imprezka w P dzień mamy i taty.........
Halinko miło Cię widzieć w moich skromnych progach.............., niestety nazwy róży nie znam,a pieska polecam,szczególnie sunie ,jest strasznie kochana....,tylko niech córka pamięta ,iż pomimo małych gabarytów to nie jest zabaweczka ,to jest temperamentny terier........

Spóźniłam się? sory ale mojej córce własnie pękła struna a jutro koncert i nie wiem czy nie będę musiała gdzieś jechać ...
Póki co... idziemy do Grażynki? Bierz ciastka bo głodna jestem
Póki co... idziemy do Grażynki? Bierz ciastka bo głodna jestem

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
No ja tez jestem zakochana w tej róży!
Gdybym taką spotkała... to biorę w ciemno !
A Ty gdzie jesteś? Pewno z Daisy na spacerze.. Moze jakieś fajne zdjęcie z tego powstanie
Może i ja dziś wyglądnę za okno z aparatem
Tyle, że u mnie w nocy ciemnica!!!!!! Nie ma ani jednej latarni!!!!
Wiesz co.. cały czas się zastanawiam jak Szarik mógł wyciągnąć tę różę z korzeniami... Nie było śladów kopania a róża z korzeniami leżała metr dalej ... hmmm a dziś rano jak wyjeżdzałam, to grill stał na środku ... musiałam wysiąść i przestawić ,,, wszyscy się zarzekają, że go nie ruszali!! No przecież Szarik go nie przestawił!!!!!!!!
hmmm sama nie wiem ...
a róża ..... liście jej zwiędły ..... nei wiem czy coś z niej będzie
Gdybym taką spotkała... to biorę w ciemno !
A Ty gdzie jesteś? Pewno z Daisy na spacerze.. Moze jakieś fajne zdjęcie z tego powstanie

Może i ja dziś wyglądnę za okno z aparatem

Tyle, że u mnie w nocy ciemnica!!!!!! Nie ma ani jednej latarni!!!!
Wiesz co.. cały czas się zastanawiam jak Szarik mógł wyciągnąć tę różę z korzeniami... Nie było śladów kopania a róża z korzeniami leżała metr dalej ... hmmm a dziś rano jak wyjeżdzałam, to grill stał na środku ... musiałam wysiąść i przestawić ,,, wszyscy się zarzekają, że go nie ruszali!! No przecież Szarik go nie przestawił!!!!!!!!
hmmm sama nie wiem ...
a róża ..... liście jej zwiędły ..... nei wiem czy coś z niej będzie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
Jak miło widzieć gości w moich skromnych progach
Iza masz zdjęcie tej biednej różyczki
,to dziwne ,jak on to mógł zrobić przecież róża ma kolce i ten grill na środku ,zastanawiające,czy możliwe by ktoś wszedł na posesję
,czy zamykasz Szarika gdy nie ma Was doma...
Priam ciesze się,że podoba CI się jedyna moja różyczka,nie znam jej nazwy, miała być żółta ,a jest jakaś taka łososiowa,nawet mi sie ten kolor lepiej podoba...
Pozdrawiam

Iza masz zdjęcie tej biednej różyczki

Priam ciesze się,że podoba CI się jedyna moja różyczka,nie znam jej nazwy, miała być żółta ,a jest jakaś taka łososiowa,nawet mi sie ten kolor lepiej podoba...
Pozdrawiam
No co Ty.. jest w domu... a z okna w salonie widać bramębożena170365 pisze: Iza masz zdjęcie tej biednej różyczki,to dziwne ,jak on to mógł zrobić przecież róża ma kolce i ten grill na środku ,zastanawiające,czy możliwe by ktoś wszedł na posesję
,czy zamykasz Szarika gdy nie ma Was doma...
![]()
bożena170365 pisze: Priam ciesze się,że podoba CI się jedyna moja różyczka,nie znam jej nazwy, miała być żółta ,a jest jakaś taka łososiowa,nawet mi się ten kolor lepiej podoba...
Pozdrawiam
nawet... jezuuuuuuuuu idę spać
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
-
- 500p
-
- 500p
Witajcie!!
Jestem już po imprezie.Pogoda u nas bardzo ciężka, wisi coś w powietrzu, zaczyna grzmieć... mam nadzieję, że będzie padało, przy okazji ja jestem dzisiaj w nie najlepszym nastroju tzn. ,,wściekła jak osa"... ;:10
Zdjęcie różyczki:

Wracając z pracy, wstąpiłam do ogrodnictwa iii o to ...efekt..12zł.

Kto zgadnie co to za krzew?

Piekłam na dzisiaj ciasto, zapraszam....
)

Jestem już po imprezie.Pogoda u nas bardzo ciężka, wisi coś w powietrzu, zaczyna grzmieć... mam nadzieję, że będzie padało, przy okazji ja jestem dzisiaj w nie najlepszym nastroju tzn. ,,wściekła jak osa"... ;:10
Zdjęcie różyczki:

Wracając z pracy, wstąpiłam do ogrodnictwa iii o to ...efekt..12zł.

Kto zgadnie co to za krzew?

Piekłam na dzisiaj ciasto, zapraszam....