Witam serdecznie
Na polu coraz zimniej, a na działce coraz mniej kwiatów nawet aksamitki już wykopane, grządki wyplewione czosnek i cebula posadzone. W poniedziałek już zakręcili wodę

nastał koniec sezonu, wszystko co dobre się kończy zostało już czekać do wiosny. Wczoraj byłam na działce i wywoziłam już rzeczy do domu i wynosiłam wszystko na strych w altanie zrobiła się pustka tylko najpotrzebniejsze rzeczy zostały.
Na działce coraz więcej kolorów żółtych i czerwonych, ale berberys przepięknie zmienia kolory
I zjadłam z krzaczka ostatnie malinki w tym roku pychota.
Dziś też wybieram się na działkę bo na pewno grabienia będzie sporo i wodę trzeba wypuścić robota zawsze jest.
Aniu witaj

kwiatki coraz to ich mniej tylko pojedyncze i trawa ozdobna jeszcze została. Pozdrawiam milego dnia
Witaj
Lucynko imprezka się udała było super dodatkowo poznałam tez fajnych ludzi dużo rozmawialiśmy szkoda, że tak szybko to się skończyło. Kalendarze tez fajne jest co czytać na jesienne wieczory. Pozdrawiam cieplutko miłego popołudnia
Witaj
Dorotko dziękuję za komplement

. W Pisarzowicach podobno już drugi rok z rzędu jest ta impreza ja byłam pierwszy raz i na pewno pójdę za rok. Dach już wymalowany zdążyłam, ale tylko raz dobre i to reszta na przyszły rok zostanie. Pozdrawiam cieplutko milego dnia