Mała Rybka przedstawia swoje miejsce na ziemi (2008r.)
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haniu, samochód zapakowany, że mogłabym jedynie granitu do reklamówki zapakować i wcisnąć. Narty, sanki, ubrania dla 3 osób, buty narciarskie, trochę zabawek..... , uwierz-samochód pełen
.

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Lucy, dziękuję
. Co ciekawe, Wiktoria zasypiała w tym fotelu wyłącznie latem. Skończyło się lato, skończylo sie spanie
. Myślę, że to zasypianie było spowodowane dużą aktywnością na dworze. Mała sie nabiegała, naskakała, a jak na chwilkę usiadła to odrazu zasypiała ze zmęczenia hihi. Ciekawe czy w tym roku będzie tak samo? 

Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- MalaRybka
- 1000p
Masz racje Danuto, urlop był przyjemny, ale wolę wiosnę
. Pogoda niestety nie dopisuje, rano sa przymrozki, w dzień zimnisko okrutne. Wczoraj myslałam, ze głowe wiatr mi urwie.
Bozeno, areał jest, ale budżet niestety mizerny
. Roślin przybywa, ale powoli. Dużo roślin (najwięcej bylin) dostałam od rodziny, znajomych, forumowiczek
, część kupiłam. W tej chwili, niestety, brak funduszy na poważniejsze zakupy typu drzewa, iglaki ... .
Zobaczymy co wiosna i lato dobrego przyniosą

Bozeno, areał jest, ale budżet niestety mizerny

Zobaczymy co wiosna i lato dobrego przyniosą

Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Ciekawostka, szczególnie dla osób prasujacych i składajcych ubrania 
Jak złożyć t-shirt w 2 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=An0mFZ3enhM

Jak złożyć t-shirt w 2 sekundy

http://www.youtube.com/watch?v=An0mFZ3enhM
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- MalaRybka
- 1000p
Halinki (obie
) polecam ten sposób na koszulki. Wczoraj trenowałam kilka razy i coraz sprawniej mi to wychodzi. Żeby tak na inne części garderoby był taki prosty sposób, a najlepiej żeby jeszcze same się prasowały
.
Ten trick ze składaniem koszulki widziałam miesiąc temu w angielskim programie " Idealna pani domu"-albo jakos tak podobnie. Niestety ogladałam jednym okiem, bo troche zajeta byłam i nie zdążyłam załapać o co chodzi z tym składaniem. Teraz już wiem
Halinko, jestem ciekawa czy twój syn zainteresuje się tematem hihi.
Pozdrawiam was.
U mnie niestety wietrznie i deszczowo dziś od rana. Mam nadzieję, że macie lepszą pogodę.

Ten trick ze składaniem koszulki widziałam miesiąc temu w angielskim programie " Idealna pani domu"-albo jakos tak podobnie. Niestety ogladałam jednym okiem, bo troche zajeta byłam i nie zdążyłam załapać o co chodzi z tym składaniem. Teraz już wiem

Halinko, jestem ciekawa czy twój syn zainteresuje się tematem hihi.
Pozdrawiam was.
U mnie niestety wietrznie i deszczowo dziś od rana. Mam nadzieję, że macie lepszą pogodę.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- MalaRybka
- 1000p
Witaj Aniu. Korci mnie ten Acropolis, ale do LM mam ponad 20 km, a po jedną różę przebijac się przez CAŁĄ Bydgoszcz to mi się nie usmiecha. Jak ta róza jest zapakowana? Masz może fotkę? Gdyby tak jeszcze w LM była róża Eden to być może bym się pokusila
.
Wczoraj zamówiłam u Bogusia na all.. 4 szt. A. Darby. Mam jeszcze 4 inne do posadzenia. Mąż mnie przeklnie.
Dziś u nas pieknie słonko świeci, zaraz idę do ogrodu, a potem na występy do przedszkola mojej córci

Wczoraj zamówiłam u Bogusia na all.. 4 szt. A. Darby. Mam jeszcze 4 inne do posadzenia. Mąż mnie przeklnie.
Dziś u nas pieknie słonko świeci, zaraz idę do ogrodu, a potem na występy do przedszkola mojej córci

Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
he, he, ha ja byłam i trafiłam przypadkiem, do tego przepłaciłam, bo dałam za nie po 21,99 , a od następnego dnia były po 17MałaRybka pisze:Witaj Aniu. Korci mnie ten Acropolis, ale do LM mam ponad 20 km, a po jedną różę przebijac się przez CAŁĄ Bydgoszcz to mi się nie usmiecha. Jak ta róza jest zapakowana? Masz może fotkę? Gdyby tak jeszcze w LM była róża Eden to być może bym się pokusila.

zapakowane ładnie, bo w doniczkach i to tych wysokich w których sprzedaje się clematisy

Pędy dość ładne. U Bogusia tez zamawiałam, i czekam wiec będę miała porównnanie. Eden to to trójkolorowa? tzn,. pąki zielone, a kwiaty kremowo-różówe?, ja nie znając odmiany przypadkiem kupiłam na allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=564545774
wczoraj przyszła, ładna i zdrowo wygląda. NIkt z forum chyba jeszcze nie kupował u Hyzopa. Ja jestem zadowolona.