Storczyki dewuka
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dewuko ale cudeńka
niech te pączki się rozwiną wszystkie, tego Ci życzę
Bardzo ciekawy ten różowy z białym środeczkiem, jeszcze takiego egzemplarza nie spotkałam
Ja tez się martwię że miejsca brak na parapetach, ale jakoś trzeba sobie radzić...zaczynam powoli obstawiać komodę stojącą niedaleko okna, całkiem jasno tam jest, a sabotkom sie podoba

Bardzo ciekawy ten różowy z białym środeczkiem, jeszcze takiego egzemplarza nie spotkałam

Ja tez się martwię że miejsca brak na parapetach, ale jakoś trzeba sobie radzić...zaczynam powoli obstawiać komodę stojącą niedaleko okna, całkiem jasno tam jest, a sabotkom sie podoba

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
no,no...dwa dni mnie tu nie było,a tu tyle nowości
Dorotko Jeanne proponuje komodę,a ja"piętrowo"
założę się,że na tym nie koniec,chyba że narzucisz sobie areszt domowy

założę się,że na tym nie koniec,chyba że narzucisz sobie areszt domowy

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Brawo, brawo
wydaje mi się że się nie mylisz, będzie i pęd i korzonek
a różowy falenopsis w słoneczku cudeńko

wydaje mi się że się nie mylisz, będzie i pęd i korzonek

a różowy falenopsis w słoneczku cudeńko

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dorotko przepraszam, że tak się wtrąciłam ze swoim problemem, ale pisałyście o liściach, więc myślę, że się nie obrazisz ;:225
Lana co do jednego to jestem pewna, że nie był przenawożony, bo mam go od jakiegoś czasu, natomiast ten drugi jest u mnie od ok. 2 miesięcy i kupiłam go gdy był w pączkach i okazało się, że kwiaty nie rozwijają się do końca, a teraz ten liść
korzenie ma zdrowe, więc może zbyt niska temperatura, bo w nocy spadała do 16, 17 stopni, a w dzień 20 i więcej, chyba, że jest jeszcze inny powód 
Lana co do jednego to jestem pewna, że nie był przenawożony, bo mam go od jakiegoś czasu, natomiast ten drugi jest u mnie od ok. 2 miesięcy i kupiłam go gdy był w pączkach i okazało się, że kwiaty nie rozwijają się do końca, a teraz ten liść